Απέλυσαν την κόρη του δημοτικού συμβούλου Β.Γουμενίδη απ’ το Πολυκοινωνικό πριν λήξει η σύμβαση της

Απέλυσαν την κόρη του δημοτικού συμβούλου Β.Γουμενίδη απ’ το Πολυκοινωνικό πριν λήξει η σύμβαση της

Στην απόλυση της κόρης του δημοτικού συμβούλου της αντιπολίτευσης Βαγγέλη Γουμενίδη, προχώρησε το Πολυκοινωνικό του δήμου Αλεξανδρούπολης, αν και η σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου έληγε τον Μάρτιο. 

Με απόφαση που υπογράφει ο Πρόεδρος του Πολυκοινωνικού Αντώνης Βαμβακερός, η Πασχαλίνα Γουμενίδου απολύεται και στην θέση της στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αλεξανδρούπολης Παράρτημα Ρομά, παίρνει άλλη κοπέλα που δεν έχει την παραμικρή ευθύνη ούτε και ανάμιξη στην συγκεκριμένη εξέλιξη. Διαθέτει μάλιστα όλα τα απαραίτητα προσόντα και την εμπειρία στο αντικείμενο, μια και εργαζόταν και σε άλλο δήμο  και απόλυτα δικαιολογημένα επιλέχθηκε. Οι διαδικασίες εναντίον της κόρης του κ.Γουμενίδη προήλθαν από άλλη κατεύθυνση και με βάση μια τυπική προϋπόθεση της αρχικής προκήρυξης, σωστά προχώρησε το Πολυκοινωνικό στην απόλυση της.

Να θυμίσουμε πως όταν είχε προσληφθεί η κόρη του δημοτικού συμβούλου κ.Γουμενίδη, είχαν υπάρξει σχόλια κατά πόσον έπρεπε να γίνει κάτι τέτοιο και αν εκτός από νόμιμο ήταν και ηθικό. Η απάντηση όμως του κ.Βαμβακερού που είναι επικεφαλής του Πολυκοινωνικού, ήταν ότι συγκέντρωσε τα περισσότερα μόρια από όλες ις άλλες υποψήφιες, με βάση τα προσόντα που είχε.