Διασυνοριακό τουρνουά ΕλληνοΒουλγαρικής φιλίας σήμερα με Θύελλα Κυπρίνου-Ιβαήλοβγκραντ

Διασυνοριακό τουρνουά ΕλληνοΒουλγαρικής φιλίας σήμερα με Θύελλα Κυπρίνου-Ιβαήλοβγκραντ

Πρωτοπόρος όπως πάντα η Θύελλα Κυπρίνου και ο Πρόεδρος της Γιώργος Σιώπης, διοργανώνουν σήμερα Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 5 το απόγευμα, το 1ο διασυνοριακό τουρνουά Ποδοσφαίρου Ελληνο – Βουλγαρικής φιλίας, με την συμμετοχή της ομάδας του Κυπρίνου και της αντίστοιχης του γειτονικού Ivaylovgrad στο γήπεδο του χωριού.
Η διακοπή των πρωταθλημάτων από την ΕΠΣ Έβρου λόγω των εκδηλώσεων της Αποκριάς, έδωσε την ευκαιρία στην δραστήρια διοίκηση της Θύελλας Κυπρίνου,με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας και πρόεδρο της ομάδας κ.Σιώπη, να διοργανώνουν αυτό το τουρνουά, που φέρνει πιο κοντά τους κατοίκους των δύο γειτονικών περιοχών και λαών και προάγει την φιλία μέσα από τον αθλητισμό. Κίνηση που θα πρέπει να βρει μιμητές και άλλους.

Να θυμίσουμε εδώ ότι η Θύελλα Κυπρίνου και οι άνθρωποι της είχψαν προκαλέσει πανελλήνια αίσθηση όταν αποφάσισαν να μν κατέβουν να αγωνιστούν για το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας Έβρου και μηδενίστηκαν στο ματς με την Δόξα Ορεστιάδας, ως ένδειξη συμπαράστασης επειδή την ίδια ώρα διοργανώνονταν το συλλαλητήριο για την Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη.