Ετοιμάζεται κίνηση για τη διοίκηση της ΕΠΣ Έβρου με… ευλογίες Γραμμένου, Ιβάν Σαββίδη;

Ετοιμάζεται κίνηση για τη διοίκηση της ΕΠΣ Έβρου με… ευλογίες Γραμμένου, Ιβάν Σαββίδη;

Βρισκόμαστε τρεις μήνες πριν τις εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοίκησης στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Έβρου τον ερχόμενο Μάιο και μαθαίνουμε ότι γίνονται έντονες παρασκηνιακές συζητήσεις, ζυμώσεις και επαφές, για να υπάρξει ψηφοδέλτιο που θα διεκδικήσει την εκλογή απέναντι στο νυν Πρόεδρο Χρήστο Καραβασίλη και τους συνεργάτες του.

Είναι μάλιστα κοινό μυστικό, ότι η συγκεκριμένη κίνηση έχει τις… ευλογίες του νέου Προέδρου της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένου, ενώ κάποιοι επιμένουν ότι το ίδιο ισχύει και για τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος άλλωστε είναι γνωστό ότι στήριξε τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΣ Μακεδονίας για να εκλεγεί και να γυρίσει σελίδα στην διοίκηση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Τα επισημαίνουμε όλα αυτά, γιατί συγκεκριμένα άτομα που έχουν πολύ καλές σχέσεις τόσο με τον κ.Γραμμένο, μια και κατάγονται και αυτοί από την Θεσσαλονίκη άσχετα αν δραστηριοποιούνται ποδοσφαιρικά στον Έβρο, όσο και με τον ΠΑΟΚ, του οποίου προωθούν τις ακαδημίες στο νομό μας. Δεν είναι μάλιστα τυχαία, μια πρόσφατη ανάρτηση στο facebook ενός ανθρώπου ο οποίος ανήκει στην κατηγορία αυτή, αφού μπορεί στο προφίλ του να υπάρχει εβρίτικο και συγκεκριμένο όνομα που έχει σχέση με το Διδυμότειχο, αλλά κατάγεται επίσης από τη Θεσσαλονίκη και συχνά προβάλλει δραστηριότητες της ακαδημίας του ΠΑΟΚ στο Ισαάκιο.

Τονίζει λοιπόν χαρακτηριστικά (η ορθογραφία δική του) ότι: “Νέος άνεμος φυσάει στα δρώμενα του ποδοσφαίρου στο Ν. Έβρου και ιδικά στο τιμόνι της ΕΠΣ ΈΒΡΟΥ οπου στης εκλογές του 2018 φαίνεται να αλλάζει χέρια μετα απο πολλά χρόνια και να πηγαίνει σε ανθρώπους που έχουν όρεξη για δουλειά και φυσικά να το βγάλουν απο την αφάνεια που όλα αυτά τα χρόνια βρίσκεται και φυσικά να το αναδείξουν οσο γίνεται περισσότερο πανελλαδικά. 
Ο καινούργιος συνδυασμός απαρτίζεται απο ανθρώπους που είδει με τα έργα τους εχουν ανάδειξη πανελλαδικά το ποδόσφαιρο του Ν.Εβρου προωθώντας παίχτες νεαρής ηλικία σε ομάδες τις Super League και φυσικά με τις ακαδημίες να κάνουν το ποδόσφαιρο του Ν.Εβρου γνωστό σε όλοι την Ελλάδα.
Τέλος θα πρέπει τα σωματεία του Ν.Εβρου να σκεφτούν να στηρίξουν, και να βοηθήσουν αυτή την καινούρια κίνηση γιατι άλλη ευκαιρία δεν βλέπω να υπάρξει.
Στις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί και ο συνδυασμός αν και φυσικά είδει είναι γνωστό στα στέκια του ποδοσφαίρου απο ποια άτομα θα απαρτίζεται”.

Μένει λοιπόν να δούμε κατά πόσον είναι πράγματι υπαρκτή η συγκεκριμένη κίνηση, πόσο έχει προχωρήσει, αν υπάρχουν σωματεία του νομού που την στηρίζουν ή απλά… ρίχνει άδεια για να πιάσει γεμάτα και να μετρήσει αντιδράσεις. Επίσης, να επισημάνουμε ότι τελευταίο όλο και περισσότερες ανακοινώσεις βγαίνουν εναντίον του τρόπο λειτουργίας της ΕΠΣ Έβρου και των αποφάσεων της, οι οποίοι όντως είναι προβληματικές και δικαιολογημένα προκαλούν τις αντιδράσεις των σωματείων και των διοικήσεων τους, γιατί κάποιες είναι απαράδεκτες. Ούτε και αυτό θεωρούμε πως είναι τυχαίο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*