“Εξαφανισμένος” για να γλιτώνει τη… φθορά, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστας Γκοτσίδης

“Εξαφανισμένος” για να γλιτώνει τη… φθορά, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστας Γκοτσίδης

“Εξαφανισμένος” παραμένει εδώ και μήνες ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Αλεξανδρούπολης Κώστας Γκοτσίδης και αν δεν υπήρχαν οι συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου στις οποίες λόγω της θέσεως του προεδρεύει, θα ήταν κυριολεκτικά ανύπαρκτος. 

Ελάχιστες φορές έχει επιλέξει να κάνει δηλώσεις στα τοπικά ΜΜΕ (μετρημένες στα δάχτυλα τους ενός χεριού) για να αναδείξει ή να στηρίξει ενέργειες, πράξεις και κινήσεις της δημοτικής αρχής. Αυτό είναι φανερό ότι γίνεται από επιλογή, προκειμένου να αποφεύγει την… φθορά που είναι φυσικό να υπάρχει για την παράταξη του δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη. Την στιγμή που ο ίδιος ο κ.Λαμπάκης και αρκετοί Αντιδήμαρχοι και Πρόεδροι δημοτικών επιχειρήσεων (Κουκουράβας, Ζιώγας, Βαταμίδης, Αρβανιτίδης, Μυτιληνός) δέχονται καθημερινά την κριτική για πράξεις ή παραλείψεις τους, τρέχουν από το πρωί ως το βράδυ για να ανταποκριθούν στα καθήκοντα τους, αυτός… ντυμένος στην τρίχα κάθεται στο γραφείο του στο δήμο και βρίσκεται μόνιμα εκτός… κάδρου κριτικής και επικρίσεων.

Όλα αυτά μάλιστα έχουν ως αποτέλεσμα κάποιοι συνάδερφοι του στο δημοτικό συμβούλιο να σχολιάζουν αρνητικά αυτή την… ανυπαρξία του, επισημαίνοντας ότι αυτοί κάνουν ότι μπορούν για να λύσουν προβλήματα και ούτε καν βγαίνει να υπερασπιστεί αν όχι τους ίδιους, την δημοτική παράταξη Λαμπάκη στην οποία ανήκουν όλοι μαζί. Ο κ.Γκοτσίδης πάντως συνεχίζει έξυπνα να μην βγαίνει στο προσκήνιο και ν’ αποφεύγει την φυσιολογική φθορά, ενώ όταν έρθουν οι επόμενες δημοτικές εκλογές πιστεύει ότι δεν θα έχει πρόβλημα να επανεκλεγεί. Ποντάρει εξάλλου και στην δύναμη που διαθέτει στην πόλη ο πατέρας του Χρήστος, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας “Θράκης Γεύσεις”, θυγατρικής του ομίλου “Υφαντής”.