Ευκαιρίες Συνεργασίας με Γαλλικές Επιχειρήσεις προσφέρει με ημερίδα το Επιμελητήριο Έβρου

Ευκαιρίες Συνεργασίας με Γαλλικές Επιχειρήσεις προσφέρει με ημερίδα το Επιμελητήριο Έβρου

Το Επιμελητήριο Έβρου σε συνεργασία με το Τμήμα του Business France της Γαλλικής Πρεσβείας στην Αθήνα, διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα με θέμα: “Η Γαλλική τεχνογνωσία: Ευκαιρίες συνεργασιών μεταξύ ελληνικών και γαλλικών επιχειρήσεων”. H ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 28 Φεβρουαρίου 2018, στις 18.30μμ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου (Λ. Δημοκρατίας 307, 3ος όροφος).

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί απο τον κο Pierre Lignot, τον Εμπορικό Σύμβουλο και Διευθυντή του τμήματος Business France της Γαλλικής Πρεσβείας στην Αθήνα. Κατά την διάρκεια της παρουσίασης, θα γίνεται ταυτόχρονη μετάφραση στα ελληνικά από την κα Θάλεια Γιαννόπουλος-Εμπορικό Ακόλουθο.

Στο πλαίσιο της δράσης, οι επιχειρήσεις του Έβρου που επιθυμούν, θα έχουν την δυνατότητα προσωπικής συνάντησης (Β2Β) με τη γαλλική αντιπροσωπεία. Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στις 28 Φεβρουαρίου, το πρωί ή  το απόγευμα πριν απο την έναρξη της ημερίδας, με προγραμματισμένα ραντεβού .

Το Business France είναι ο Εθνικός οργανισμός υποστήριξης της διεθνούς ανάπτυξης της γαλλικής οικονομίας,  έχει 1.500 συνεργάτες στη Γαλλία και σε 64 χώρες. Στηρίζεται σε ένα δίκτυο δημόσιων και ιδιωτικών συνεργατών. Ο οργανισμός έχει την ευθύνη για τη διεθνή ανάπτυξη των γαλλικών επιχειρήσεων, των εξαγωγών και την υποστήριξη των διεθνών επενδύσεων στην Γαλλία. Παράλληλα το Business France προωθεί την ελκυστικότητα και την οικονομική εικόνα της Γαλλίας, των επιχειρήσεών και των περιφερειών της. Επιπρόσθετα ο οργανισμός διαχειρίζεται και αναπτύσσει το γαλλικό πρόγραμμα διεθνούς επιμόρφωσης V.I.E. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον οργανισμό επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.businessfrance.fr.

Η δράση αποτελεί μέρος των ενεργειών του Επιμελητηρίου Έβρου με στόχο την εξωστρέφεια και την διεθνή ανάπτυξη των επιχειρήσεων του Έβρου. Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να κλείσουν προσωπική συνάντηση με την γαλλική αντιπροσωπεία, καλούνται να επικοινωνήσουν μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου, με την κα Μαρίνα Δουλάμη, επίτιμη Πρόξενο της Γαλλίας στην Αλεξανδρούπολη και μέλος του ΔΣ του Επιμελητηρίου Έβρου, στο τηλέφωνο 6936806065.