Απαξιεί να απαντήσει στους Εβρίτες ο Πρωθυπουργός για τα προβλήματα εργοστασίου ζάχαρης, νοσοκομείου Διδυμοτείχου

Απαξιεί να απαντήσει στους Εβρίτες ο Πρωθυπουργός για τα προβλήματα εργοστασίου ζάχαρης, νοσοκομείου Διδυμοτείχου

Απαξιεί να απαντήσει στους Εβρίτες και κυρίως στους κατοίκους του βορείου Έβρου για τα προβλήματα που του θέτουν ζητώντας την προσωπική του παρέμβαση, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Κάτι που αποδείχθηκε περίτρανα σε δυο περιπτώσεις τελευταία. Το εργοστάσιο Ζάχαρης Ορεστιάδας και το νοσοκομείο Διδυμοτείχου.

Στο πιο πρόσφατο, παρέπεμψε στον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας Αλέξη Χαρίτση την επιστολή του δημάρχου Ορεστιάδας Βασίλη Μαυρίδη την οποία έστειλε προς τον Πρωθυπουργό και με την οποία ζητούσε την στήριξη του εργοστασίου Ζάχαρης της Ορεστιάδας και του θύμιζε την δέσμευσή του ότι δεν πρόκειται να οδηγηθεί σε οριστικό λουκέτο. Είναι ξεκάθαρο ότι κάποιοι τοπικοί παράγοντες του ΣΥΡΙΖΑ, ενδεχομένως η βουλευτής Έβρου της κυβερνητικής πλευράς Νατάσα Γκαρά με την οποία έχει πολύ καλή συνεργασία ο κ.Μαυρίδης, τον έπεισαν να στείλει την επιστολή και θα τύχει απάντησης ή κάποιων ενεργειών.

Όπως είχε πείσει και δυστυχώς με πολύ μεγάλη ευκολία τον πίστεψαν, ο έτερος κυβερνητικός βουλευτής Γιώργος Καίσας, την Επιτροπή Φορέων και Συλλόγων για την Αυτονομία του νοσοκομείου Διδυμοτείχου, ότι θα τους κανονίσει συνάντηση τον Ιανουάριο με τον κ.Τσίπρα. Φυσικά, τελικά παραπέμφθηκε το θέμα επίσης σε υπουργό και συγκεκριμένα τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό, ο οποίος μάλιστα δεν είδε καν την επιτροπή, αλλά τον δήμαρχο Παρασκευά Πατσουρίδη. Ο οποίος όπως αποδείχθηκε… βοήθησε άθελα του στην μεθόδευση της Κυβέρνησης στο συγκεκριμένο θέμα, αποδεχόμενος αόριστες υποσχέσεις που επαναλμβάνονται εδώ και τρία χρόνια.