Μιχάλης STAVENTO και Ήβη Αδάμου διαφημίζουν με τον καλύτερο τρόπο την Αλεξανδρούπολη

Μιχάλης STAVENTO και Ήβη Αδάμου διαφημίζουν με τον καλύτερο τρόπο την Αλεξανδρούπολη

Η Αλεξανδρούπολη και οι ομορφιές της, αυτή την φορά οι παραλίες της Μάκρης, διαφημίστηκαν με τον καλύτερο τρόπο αυτές τις μέρες από τον συντοπίτη μας Μιχάλη STAVENTO και την σύντροφο του Ήβη Αδάμου, μέσα από τις φωτογραφίες με το πέταγμα του αετού την Καθαρά Δευτέρα.

Στους χιλιάδες θαυμαστές και ακόλουθους τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίοι παρακολουθούν κάθε είδηση που αφορά το εξαιρετικά δημοφιλές καλλιτεχνικό ζευγάρι, διαφημίστηκε έμμεσα και πάλι η περιοχή μας, κάτι πολύ σημαντικό για την προβολή της και μάλιστα εντελώς δωρεάν. Γιατί αν ήθελε να προβάλλει κάποιος σε κοινό τόσων χιλιάδων ανθρώπων την Αλεξανδρούπολη, θα απαιτούνταν δεκάδες χιλιάδες, για να μην πω εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ήβη Αδάμου: “Μετακομίζουμε Αλεξανδρούπολη. Είναι πάρα πολύ όμορφη πόλη για να μεγαλώσει το παιδί μας”

Ο Μιχάλης Κουινέλης και η Ήβη Αδάμου, το κάνουν όμως με την… ψυχή τους. Ο πρώτος άλλωστε, λόγω της μόνιμης διαμονής του εδώ και συγκεκριμένα στο χωριό του. την Μάκρη, αλλά και η σύντροφος του, η Ήβη Αδάμου, με τις… αποθεωτικές δηλώσεις που έκανε τελευταία για την Αλεξανδρούπολη, όπου θέλει να μεγαλώσουν το παιδί που περιμένουν και την θεωρεί την ιδανική πόλη για κάτι τέτοιο, είναι οι καλύτεροι διαφημιστές.

Κανονικά, αν οι θεσμικοί φορείς της περιοχής και εννοώ Αντιπεριφέρεια, δήμο Αλεξανδρούπολης, επιτροπή τουρισμού, Εμπορικό Σύλλογο και Επιμελητήριο Έβρου, θα έπρεπε λειτουργώντας με ανοιχτό μυαλό να… αξιοποιούν όσο μπορούν όχι μόνο τον Μιχάλη και την Ήβη, αλλά και τους άλλους… αναγνωρίσιμους καλλιτέχνες. Όσους είτε κατάγονται από την περιοχή, είτε έχουν σχέσεις με αυτήν, όπως η Δέσποιινα Βανδή, σύζυγος του Ντέμη Νικολαίδη, που επίσης όποτε έρχεται ανεβάζει… αποθεωτικά σχόλια, φωτογραφίες ή βιντεάκια στις προσωπικές της σελίδες. Γιατί ανέξοδα και με την θέληση τους, αναδεικνύουν και προβάλλουν την Αλεξανδρούπολη και τον Έβρο γενικότερα.

Κανονικά λοιπόν, πέρα από ένα έστω απλό ευχαριστώ, θα έπρεπε να τους τιμήσουν με μια απλή πλακέτα, ώστε να τους δείξουν πως εκτιμούν την βοήθεια τους. Αντικειμενικά άλλωστε, αρέσουν ή όχι ως καλλιτέχνες σε οποιονδήποτε, δεν μπορεί να παραγνωρίσει κανένας το γεγονός ότι έχουν δεκάδες ή και εκατοντάδες χιλιάδες θαυμαστές, οι οποίοι “ρουφούν” κάθε ανάρτηση και σχόλιο τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Κι απ’ τη στιγμή που βρισκόμαστε στην ψηφιακή και διαδικτυακή εποχή, η δύναμη της εικόνας είναι τεράστια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε στο Δάσος της Δαδιάς και το… αποθεώνει σε βίντεο