Δύσκολες ώρες στην περιοχή του Σουφλίου. Χωρίς ρεύμα από το απόγευμα

Δύσκολες ώρες στην περιοχή του Σουφλίου. Χωρίς ρεύμα από το απόγευμα

Δύσκολες ώρες περνούν οι κάτοικοι όχι μόνο της πόλης, αλλά και πολλών χωριών του δήμου Σουφλίου, αφού από τις 5 περίπου το απόγευμα υπάρχει διακοπή ρεύματος.

Η κακοκαιρία που πλήττει το νομό Έβρου, προκάλεσε και προβλήματα στην ηλεκτροδότηση, τα οποία δεν έχουν ακόμα λυθεί από τα συνεργεία της ΔΕΗ. Με δεδομένο μάλιστα ότι υπάρχουν πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, αρκετά σπίτια χρησιμοποιούν για την θέρμανση τους το ηλεκτρικό ρεύμα με διάφορους τρόπους, ούτε καλοριφέρ μπορούν να δουλέψουν, ούτε φυσικά θερμαντικά σώματα.

Έτσι πολλοί Σουφλιώτες αλλά και κάτοικοι των χωριών (Λάβαρα,. Μάνδρα, Πέπλος, Κορνοφωλιά κ.α) είναι αναγκασμένοι να… κουκουλώνονται με κουβέρτες και φυσικά δικαιολογημένη είναι η αγανάκτηση τους, αφού και όσοι καταφέρνουν να τηλεφωνήσουν στις αρμόδιες υπηρεσίες της ΔΕΗ είτε δεν σηκώνει κανείς το τηλέφωνο, είτε βουίζει μονίμως, είτε δεν ξέρουν να τους ενημερώσουν εάν και πότε θα αποκατασταθούν οι βλάβες.

Κι όλα αυτά, όπως απόλυτα δικαιολογημένα σημιεώνουν, με μερικά εκατοστά χιόνι και ενώ η ΔΕΗ αν καθυστερήσει κάποιος να πληρώσει τον λογαριασμό, αμέσως παίρνει μέτρα εναντίον του.