Το στρώνει σε περιοχές Διδυμοτείχου, Σουφλίου, Φερών. Έπιασαν δουλειά τα εκχιονιστικά (φωτορεπορτάζ)

Το στρώνει σε περιοχές Διδυμοτείχου, Σουφλίου, Φερών. Έπιασαν δουλειά τα εκχιονιστικά (φωτορεπορτάζ)

Μετά τον ορεινό όγκο αλλά και την πόλη του Σουφλίου, άρχισε ήδη να στρώνει το χιόνι και στην περιοχή του Διδυμοτείχου, αλλά και των Φερών, ενώ και σε χωριά του οβρείου Έβρου της περιοχής Ορεστιάδας σιγά-σιγά το τοποίο γίνεται κάτασπρο.

Στα χωριά Παλιούρι, Μεταξάδες για παράδειγμα, οι δρόμοι αλλά και ο επαρχιακός δρόμος προς Διδυμότειχο άρχισε να πιάνει αρκετό χιόνι και σε λίγο θα χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες. Το ίδιο συμβαίνει και σε Προβατώνα, Πέπλο αλλά και Φέρες, ενώ τα συνεργεία των δήμων και της Περιφέρειας, με εκχιονιστικά και αλατιέρες έπιασαν ήδη δουλειά όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες.

Όσο περνάει η ώρα μάλιστα, τα χιόνια αρχίζουν να πλησιάζουν και στην Αλεξανδρούπολη όπου κατά διαστήματα πέφτει χιονόνερο, ενώ το βράδυ που θα πέσει και άλλο η θερμοκρασία είναι πιθανό η χιονόπτωση να ενταθεί και είναι άγνωστο πως θα ξημερώσει αύριο ο Έβρος.

Ο κρατικός μηχανισμός δείχνει έτοιμος να ανταπεξέλθει και να κρατήσει ανοιχτούς τους δρόμους, αλλά πολλά θα εξαρτηθούν από την ένταση των φαινομένων και τον όγκο χιονιού που αναμένεται να πέσει τις επόμενες ώρες.