Η Ελένη Δημούδη νέα Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜ-Θ

Η Ελένη Δημούδη νέα Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜ-Θ

Η νυν Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης, Αθλητισμού και Πολιτισμού Ελένη Δημούδη, θα είναι σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η νέα Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, αντικαθιστώντας τον Σωτήρη Μποταίτη ο οποίος παραιτήθηκε χθες επικαλούμενος προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους.

Η διαδικασία σύμφωνα με την πρόσκληση που στάλθηκε σήμερα στα μέλη, θα γίνει σε ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης  στις 05-03-2018 ημέρα Δευτέρα και ώρα 19.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ» της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης (Διοικητήριο) 1ος όροφος, Λεωφ. Δημοκρατίας 1, Κομοτηνή, με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης : «Αποδοχή Παραίτησης Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου και Εκλογή νέου Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, σύμφωνα με τα άρθρα 165 και 166 του Ν.3852 /2010».

Φυσικά, σε περίπτωση που η κ.Δημούδη εκλεγεί νέα Πρόεδρος, θα πρέπει παράλληλα ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος να ορίσει τον αντικαταστάτη της στην Αντιπεριφέρεια Ανάπτυξης, Αθλητισμού και Πολιτισμού. Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανό είναι να προέρχεται από το νομό Καβάλας ο νέος Αντιπεριφερειάρχης.