Κλειστά τα σχολεία και αύριο σε Ορεστιάδα, Διδυμότειχο. Ανοιχτά στο Σουφλί

Κλειστά τα σχολεία και αύριο σε Ορεστιάδα, Διδυμότειχο. Ανοιχτά στο Σουφλί

Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στους δήμους της Ορεστιάδας και του Διδυμοτείχου, με αποφάσεις των δημάρχων Βασίλη Μαυρίδη και Παρασκευά Πατσουρίδη, ενώ αντίθετα ανοιχτά θα είναι αυτά στον δήμο Σουφλίου.

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Βαγγέλης Πουλιλιός δήλωσε πως η απόφαση είναι να ανοίξουν αύριο Τετάρτη κανονικά τα σχολεία σε ολόκληρο τον δήμο, εκτός αν απόψε ξαναρχίσουν οι χιονοπτώσεις, κλείσουν οι δρόμοι και υπάρχει το πρωί πολύ σοβαρό πρόβλημα μετακινήσεων λόγω παγετού. Γι’ αυτό και άφησε στην διακριτική ευχέρεια των διευθυντών των σχολείων, να πάρουν διαφορετική απόφαση αν παραστεί ανάγκη.

Ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης από την πλευρά του, αποφάσισε οριστικά να παραμείνουν κλειστά και αύριο τα σχολεία όλων των βαθμίδων, με απόφαση που εξέδωσε και μπορείτε να την δείτε ΕΔΩ:

28-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Όσον αφορά το Διδυμότειχο και εκεί θα παραμείνουν για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα κλειστά, αφού αυτή την εισήγηση δέχθηκε ο δήμαρχος Παρασκευάς Πατσουρίδης. μια και οι προβλέψεις της μετεωρολογικής υπηρεσίας προβλέπουν επιδείνωση των καιρικών συνθηκών. Έτσι όπως συνέβη και σήμερα που παρέμειναν κλειστά όλα τα σχολεία της περιοχής, αυτό θα γίνει και αύριο Τετάρτη.

Όσον αφορά τους δήμους Αλεξανδρούπολης και Σαμοθράκης, θα λειτουργήσουν κανονικά και αύριο Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου, αφού και σήμερα έγινε κάτι τέτοιο. Άλλωστε οι περιοχές αυτές δεν αντιμετώπισαν πρόβλημα με χιονοπτώσεις.