Ψυχρολουσία για κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Έβρου απ’ την Φώφη Γεννηματά

Ψυχρολουσία για κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Έβρου απ’ την Φώφη Γεννηματά

Ψυχρολουσία περίμενε μαθαίνουμε ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Έβρου, στην πρόσφατη συνάντηση που είχε με την Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά στην Αθήνα, σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-new.gr.

Συγκεκριμένα, εν όψει και του συνεδρίου του νέου φορέα, βρέθηκε στην πρωτεύουσα και επεδίωξε να έχει συνάντηση με την εκλεγμένη Πρόεδρο κ.Γεννηματά, προκειμένου να διαπιστώσει ποιές είναι οι σκέψεις και προθέσεις της για το νομό μας, όταν διεξαχθούν οι βουλευτικές εκλογές.

Εξέφρασε λοιπόν την επιθυμία να είναι και πάλι υποψήφιος, αλλά η απάντηση που άκουσε τον… πάγωσε. Η Φώφη Γεννηματά του ξεκεθάρισε ότι δεν σκέφτεται να τον έχει μεταξύ των έξι που θα συγκροτήσουν το ψηφοδέλτιο του Έβρου, αφού στόχος και σκέψη της είναι να υπάρξει ριζική ανανέωση σε αυτό. Με νέα, άφθαρτα πρόσωπα, που θα στείλουν ένα μήνυμα καινούργιου ξεκινήματος στην περιοχή μας για το Κίνημα Αλλαγής. Άλλωστε θα πρέπει να υπάρχει εκπροσώπηση όλων των κομμάτων που συγκρτούν το νέο φορέα. Δηλαδή και της ΔΗΜΑΡ και του Ποταμιού.

Το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, με σημαντική διαδρομή και θέσεις, επέστρεψε απογοητευμένο στην Αλεξανδρούπολη και οι σκέψεις που πλέον στριφογυρνούν στο μυαλό του, είναι η ανάμιξη του στην τοπική αυτοδιοίκηση. Με υποψηφιότητα στις Περιφερειακές ή στις Δημοτικές εκλογές.