Μποταίτης: Θα με ενδιέφερε να είμαι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία

Μποταίτης: Θα με ενδιέφερε να είμαι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία

Υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στις επόμενες εθνικές εκλογές, θέλει να είναι ο γιατρός Σωτήρης Μποταίτης, που υπέβαλλε προχθές την παραίτησή του από Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Μιλώντας χθες στον ραδιοφωνικό σταθμό STATUS 94.2 και στον Σταύρο Αποστολίδη, επικαλέστηκε για την παραίτηση του τα νέα δεδομένα στον ιατρικό κλάδο και επεσήμανε ότι επιθυμεί να αφιερωθεί ως αποκλειστικής απασχόλησης γιατρός στο ιατρείο του, αλλά και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Ο κ.Μποταίτης δεν αρνήθηκε πάντως ότι ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στην βουλευτική λίστα της Ν.Δ στο νομό Έβρου, επισημαίνοντας ότι είναι εγγεγραμμένος και στο Μητρώο Στελεχών του κόμματος. Να θυμίσουμε επίσης ότι στην εσωκομματική διαδικασία ήταν από εκείνους που στήριξαν την υποψηφιότητα του Προέδρου ΚΞυριάκου Μητσοτάκη στην περιοχή.

Θα με ενδιέφερε να ασχοληθώ με τα κοινά. Η παραίτηση μου δεν έχει να κάνει με την πιθανότητα υποψηφιότητας μου για βουλευτής, αφού δεν υπάρχει ασυμβίβαστο. Αν μου γίνει πρόταση θα το σκεφθώ θετικά. Ο Πρόεδρος μας Κυριάκος Μητσοτάκης εφαρμόζει το Μητρώο Στελεχών, μια καινούργια φόρμα ώστε να εμπλακούν με την πολιτική καινούργια πρόσωπα. Παραμένω φυσικά περιφερειακός σύμβουλος και στηρίζω την παράταξη με την οποία εκλέχθηκα”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Μποταίτης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*