Δήμος Αλεξανδρούπολης: Συνεχίζει τις απ’ ευθείας αναθέσεις σε επιχειρήσεις εκτός πόλης και Έβρου

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Συνεχίζει τις απ’ ευθείας αναθέσεις σε επιχειρήσεις εκτός πόλης και Έβρου

Συνεχίζει τις απ’ ευθείας αναθέσεις προμηθειών σε επιχειρήσεις εκτός Αλεξανδρούπολης και νομού Έβρου, αλλά κιαι Θράκης γενικότερα ο δήμος Αλεξανδρούπολης. Η νέα περίπτωση αφορά μετάλλια και κύπελλα από επιχείρηση της Αθήνας. 

Την στιγμή που η τοπική αγορά “στενάζει” κυριολεκτικά από έλλειψη τζίρου και ρευστότητας, ο δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης και οι συνεργάτες του για πολλοστή φορά αναθέτουν προμήθειες σε καταστήματα και επαγγελματίες όχι μόνο εκτός δήμου, αλλά και Νομού και μάλιστα με απ’ ευθείας ανάθεση. Αυτή την φορά με απόφαση του δημάρχου Αρ.πρωτ.: 6775/27-2-2018 που υπογράφει αντ’ αυτού ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιώργος Παντελίδης, αποφασίστηκε στις 27 Φεβρουαρίου 2018 ότι:

“Εγκρίνουμε τη διενέργεια της προμήθειας με τίτλο ” Δαπάνες συμμετοχής σε συνέδρια, συναντήσεις & διαλέξεις (συνδιοργάνωση) (προμήθεια κυπέλλων & μεταλλίων στα πλαίσια συδ/σης του Δήμου Αλεξ/πολης με το σκακιστικό τμήμα του Εθνικού Αλεξ/πολης)’’ και αποφασίζουμε:

Την απευθείας ανάθεση προμήθειας στους ΑΝ. ΠΕΡΙΔΗ & ΣΩΤ. ΠΕΡΙΔΗ Ο.Ε. με ΑΦΜ 998545973, Δ.Ο.Υ.: Α΄ ΑΘΗΝΩΝ, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ 104 – ΑΚ. ΠΛΑΤΩΝΟΣ, Τ.Κ. 10442, ΑΘΗΝΑ”.

ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΕ ΑΘΗΝΑ

Υ.Γ: Το Επιμελητήριο Έβρου όλα καλά; Δεν πρέπει κάποια στιγμή να πάρει θέση γι’ αυτή την… ξενομανία του δήμου Αλεξανδρούπολης να αναθέτει σε επιχειρήσεις εκτός πόλης, νομού και Θράκης, πολλές από τις προμήθειες;

Μοιραστείτε το άρθρο

Απάντηση