Αγωγές ιδιωτών και εταιρειών κατά του δήμου Αλεξανδρούπολης για αποζημιώσεις

Αγωγές ιδιωτών και εταιρειών κατά του δήμου Αλεξανδρούπολης για αποζημιώσεις

Τις αγωγές εταιρειών αλλά και ιδιωτών που ζητούν ως αποζημιώσεις διάφορα ποσά, έχει να αντιμετωπίσει ο δήμος Αλεξανδρούπολης. Γι’ αυτό και στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την ερχόμενη Δευτέρα, θα τεθούν ως θέματα συζήτησης η γνωμοδότηση και ο ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου για τις συγκεκριμένες υποθέσεις.

Με βάση τα θέματα της ημερήσιας διάταξης που έχουν προσκληθεί να συζητήσουν οι δημοτικοί σύμβουλοι, πρόκειται για τις εξής περιπτώσεις:

  1. Αποδοχή γνωμοδότησης και ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου για την ΑΓ91/19-12-2017 αγωγή  της Κοινοπραξίας με την επωνυμία ΑΚΜΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΤΕ-ΧΡΗΣΤΟΣ Ε ΑΔΑΜ με  έδρα την Αλεξ/πολη (Εισηγ. κ. Παπατζελίδης Δ.)
  2. Αποδοχή γνωμοδότησης και ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου για την ΑΓ68/30.10.2017 (για ποσό 39.667,20 ευρώ) αγωγή  Ιατράκη Ιωάννη του Σωτηρίου –Παναγιώτη(Εισηγ. κ. Παπατζελίδης Δ.)
  3. Αποδοχή γνωμοδότησης και ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου για την ΑΓ100/29.12.2017 (για ποσό46.815,77 ευρώ) αγωγή  Ιατράκη Ιωάννη του Σωτηρίου –Παναγιώτη (Εισηγ. κ. Παπατζελίδης Δ.)

Μοιραστείτε το άρθρο

Απάντηση