Μητροπολίτης Δαμασκηνός: «Η σκέψη μας στους δυο στρατιωτικούς μας. Συμπαραστεκόμαστε στις οικογένειες τους»

Μητροπολίτης Δαμασκηνός: «Η σκέψη μας στους δυο στρατιωτικούς μας. Συμπαραστεκόμαστε στις οικογένειες τους»

Τα πρόσφατα γεγονότα στην ελληνοτουρκική μεθόριο, με την σύλληψη των δύο Ελήνων στρατιωτικών από τους Τούρκους, δεν άφησαν ασυγκίνητο τον Μητροπολίτη Διδυμοτείχου,  Ορεστιάδας και Σουφλίου  κ. Δαμασκηνό.

Χθες, μετά την ακολουθία των  Β΄ χαιρετισμών  που εψάλη στην Ορεστιάδα απ’ όπου είναι και ο ΕΠΟΠΟ Λοχίας Δημήτριος Κουκλατζής,  έκανε λόγο  για νηφαλιότητα, ομοψυχία και συσπείρωση γύρω από τις διαχρονικές αξίες του γένους μας. Σε άλλο σημείο της ομιλίας του επισήμανε  ότι,  «οι ακρίτες μας, περιβάλλουν με απόλυτη εμπιστοσύνη την στρατιωτική ηγεσία μα πάνω απ όλα εμπιστεύονται την Υπέρμαχο Στρατηγό του Γένους.»

Στον επίλογο του ο κ. Δαμασκηνός, απηύθυνε έκκληση στο σύνολο  των Ιερέων της Μητροπόλεως,  ώστε κατά την επερχόμενη κυριακάτικη Θεία Λειτουργία,  να προσευχηθούν «υπέρ υγείας και ενισχύσεως των δυο στρατιωτικών Δημητρίου και Αγγέλου που βρίσκονται αυτές τις ώρες στις φυλακές της γειτονικής Αδριανουπολης».

Δεν παρέλειψε μάλιστα να εκφράσει την συμπαράσταση του στις οικογένειες των δύο αυτών προσώπων, ευχόμενος η δοκιμασία τους να έχει γρήγορα αίσιο τέλος”.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*