Οι πιστοποιημένοι εκτιμητές που ορίστηκαν για τον καθορισμό των αντικειμενικών αξιών ακινήτων στον Έβρο

Οι πιστοποιημένοι εκτιμητές που ορίστηκαν για τον καθορισμό των αντικειμενικών αξιών ακινήτων στον Έβρο

Οι πιστοποιμένοι εκτιμητές για την σύνταξη άρτιας και τεκμηριωμένης εισήγησης των τιμών εκκίνησης / τιμών ζωνών των ακινήτων σε όλη τη χώρα, τις νέες αντικειμενικές αξίες οι οποίες θα χρησιμοιούνται για τον υπολογισμό του ΕΝ.Φ.Ι.Α. του 2018 και για τις λοιπές πράξεις επι των ακινήτων, ορίστηκαν και στο νομό Έβρου.

Σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση με Αριθ. Πρωτ.:ΔΤΥ Δ 0003215 ΕΞ 2018/23 – 2 – 2018 των ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ανατίθεται η σύνταξη άρτιας και τεκμηριωμένης εισήγησης των τιμών εκκίνησης / τιμών ζωνών των ακινήτων σε όλη τη χώρα (νέες αντικειμενικές αξίες οι οποίες θα χρησιμοιούνται για τον υπολογισμό του ΕΝ.Φ.Ι.Α. του 2018 ,και για τις λοιπές πράξεις επι των ακινήτων ).

Για το Νομό Εβρου ορίζονται οι παρακάτω εκτιμητές ανα Δήμο/Δημοτική Ενότητα/Δημοτική Κοινότητα:

ΛΩΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ με ον. πατρός ΘΕΟΔΩΡΟΣ και αρ.μητρώου 283 για τον / τους δήμους / δημ. ενότητες δημ. κοινότητες: ΦΕΡΩΝ(ΕΒΡΟΥ), ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ(ΕΒΡΟΥ), ΟΡΕΣΤΙΑΔΟΣ(ΕΒΡΟΥ), ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ(ΕΒΡΟΥ), ΣΟΥΦΛΙΟΥ(ΕΒΡΟΥ

ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ με ον. πατρός ΣΤΑΥΡΟΣ και αρ.μητρώου 308 για τον / τους δήμους / δημ. ενότητες δημ. κοινότητες: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ(ΕΒΡΟΥ).

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ολόκληρη την χώρα

ΕΚΤΙΜΗΤΕΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*