Ο μικρός Χάρης απ’ την Ορεστιάδα Χρειάζεται Την Βοήθειά Μας. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ

Ο μικρός Χάρης απ’ την Ορεστιάδα Χρειάζεται Την Βοήθειά Μας. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ

Ο μικρός Χάρης είναι 11 χρονων κάτοικος Ορεστιάδας και πήγαινε στο 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ. Πάσχει από γλοίωμα [όγκος] στο κεφάλι που αγκάλιασε το οπτικό του νεύρο.
Αυτή την ώρα ο Χάρης είναι τυφλός και δίνει τη μάχη του για ΖΩΗ!! Νοσηλεύεται στην Αθήνα στην Ογκολογική μονάδα Παίδων (Αγλαϊα Κυριακού) ΕΛΠΙΔΑ και χρειάζεται άμεση χειρουργική επέμβαση μέσα στην εβδομάδα.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ πολύ τον καθένα και την καθεμία απο εσάς ξεχωριστά να βοηθήσει όπως μπορεί…

Το ποσό πρέπει να συγκεντρωθεί ως την Παρασκευή 9 Μαρτίου

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ.
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
ΙΒΑΝ.
GR1501104400000044034819480
Δικαιούχος.
ΒΑΡΣΑΜΑΚΗ ΧΡΥΣΗ

Όλοι πρέπει να ξεσηκωθούμε κα να σταθούμε στο πλευρό του μικρού Χάρη. Βοηθώντας με όποιο ποσό μπορεί ο καθένας και η καθεμιά, για να δείξουμε ότι δεν είναι μόνος του σε αυτή την “μάχη” που δίνει και θα βγει στο τέλος νικητής.

Μοιραστείτε το άρθρο

3 Σχόλια

  1. Έχω μια ερώτηση και όποιος γνωρίζει ας μου απαντήσει….εργάζομαι σε δημόσιο νοσοκομείο ιδιωτικού δικαίου σε χειρουργική κλινική..Κάθε μέρα χειρουργουμε καρκίνους..μεγάλα χειρουργεία τα οποία όμως καλύπτονται από τα ταμεία κ αυτό είναι κ το σωστο…..Για όλες αυτές τις περιπτώσεις μικρών παιδιών που βλέπουμε συχνά στο ίντερνετ γιατί χρειάζονται χρήματα για να χειρουργηθουν???

  2. Νομίζω δεν θα σου απαντήσει ποτέ κανείς αγαπητή μου ! έχω & την ίδια απορία! έχει γίνει …. κάτι σαν μόδα των καιρών ……

  3. Έχω την ίδια απορία με εσένα (εργάζομαι βλέπεις κι εγώ στον χώρο της υγείας) & νομίζω οι δεν θα μας την λυσει κανείς! …….εχω την αίσθηση όμως ότι είναι μόδα των καιρών ! και όσο κάποιοι καταφέρνουν να παίρνουν τόσο η μόδα θα …….”δυναμώνει”

Απάντηση