Παπαδόπουλος: “Επικίνδυνη η κατάσταση για τους εργαζόμενους που δουλεύουν στις υπηρεσίες του Δήμου Αλεξανδρούπολης”

Παπαδόπουλος: “Επικίνδυνη η κατάσταση για τους εργαζόμενους που δουλεύουν στις υπηρεσίες του Δήμου Αλεξανδρούπολης”

Ο σοβαρός τραυματισμός εργαζόμενου του δήμου Αλεξανδρούπολης την περασμένη Παρασκευή που ανέδειξε ΜΟΝΟ το Evros-news.gr, δημοσιεύοντας παράλληλα και τις σοβαρές καταγγελίες του Αντιπροέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων Δημήτρη Παπαδόπουλου, είχαν και συνέχεια χθες.

Η δημοτική παράταξη ΑΝΑ.Σ.Α με τον επικεφαλή της Παύλο Μιχαηλίδη εξέδωσε ανακοίνωση και επισημαίνει τα όσα συμβαίνουν, ενώ τα στελέχη της αναμένεται να συναντηθούν με τον Σύλλογο των εργαζομένων για να ακούσουν τα προβλήματα και τις απόψεις του.

Ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων του Δήμου Αλεξανδρούπολης Δημήτρης Παπαδόπουλος, μίλησε όμως χθες στην πρωινή εκπομπή του ΜΑXIMUM FM 93,6 και στον Δ.Κολιό, επαναλαμβάνοντας τις καταγγελίες που δημοσιεύσαμε αλλά και πολύ περισσότερες. “Η καθαριότητα λειτουργεί πλέον με το φιλότιμο των εργαζομένων. Δεν υπάρχει η ασφάλεια και η υπευθυνότητα. Το συνεργείο είναι σε άθλια κατάσταση. Δεν υπάρχουν ούτε ντουζ, τα οποία βέβαια ποτέ δεν υπήρχαν, αλλά έχουμε φτάσει στο 2018. Δεν υπάρχουν τουαλέτες και τα κτίρια είναι έτοιμα να καταρρεύσουν.

Τα οχήματα είναι σε άθλια κατάσταση. Πηγαίνουμε για δουλειές και είναι επικίνδυνα. Πολύ παλιός ο στόλος και έχει να αγοραστεί καινούργιο αυτοκίνητο εδώ και έξι χρόνια. Οι υπάλληλοι πολύ λίγοι και λειτουργούμε με κάποιους που προσλαμβάνονται με δίμηνα. Αν δεν υπήρχαν και αυτοί δεν θα έβγαινε η δουλειά”, είπε ο κ.Παπαδόπουλος.

Σε ερώτηση αν έχουν ενημερώσει τη δημοτική αρχή για όλα αυτά, τόνισε: “Ο δήμαρχος μας δέχεται και μιλάμε μαζί του. Υπάρχουν υποσχέσεις, αλλά δεν πραγματοποιούνται και η κατάσταση μένει ίδια ή χειροτερεύει. Υπάρχει έλλειψη μηχανημάτων και συντήρησης και είχαμε το σοβαρό ατύχημα με τον συνάδερφο που τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Γλίστρησε και χτύπησε άσχημα με την λεκάνη, ενώ τα πράγματα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα αν έπεφτε με το κεφάλι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σοβαρό εργατικό ατύχημα με δημοτικό υπάλληλο στην Αλεξανδρούπολη

Τα γνωρίζουν και ο δήμαρχος και οι συνεργάτες του εδώ και ένα χρόνο. Πριν από δέκα μέρες μιλήσαμε πάλι μαζί του, μας διαβεβαίωσε ότι θα γίνουν όλα, αλλά μένουν πάντα υποσχέσεις και δεν βλέπουμε αποτέλεσμα. Δεν υπάρχουν μηχανικοί και υλικά για να συντηρηθούν τα οχήματα και θα πρέπει να αγοραστούν καινούργια”.

[post_gallery]

Ένα σχόλιο

 1. Προκρούστης

  “..Πηγαίνουμε για δουλειές και είναι επικίνδυνα. ……..Οι υπάλληλοι πολύ λίγοι και λειτουργούμε με κάποιους που προσλαμβάνονται με δίμηνα. Αν δεν υπήρχαν και αυτοί δεν θα έβγαινε η δουλειά”
  Ε! όχι και πηγαίνετε!!!! εσύ σε γραφείο είσαι…άλλοι πηγαίνουν!!!! Μη λέμε ότι νάναι!!!!!!!

  “Δεν υπάρχουν μηχανικοί και υλικά για να συντηρηθούν τα οχήματα και θα πρέπει να αγοραστούν καινούργια”.
  Ε! όχι δεν υπάρχουν μηχανικοί και υλικά!!!! Μη λέμε ότι νάναι!!!! Και μηχανικοί υπάρχουν και υλικά κι όλα τα καλά του κόσμου καθόσον πληροφορήθηκα, προφανώς όρεξη; μεράκι; ή σειρά δεν υπάρχει…;;; δεν ξέρω τι; πάντως κάτι..δεν..οπότε και καινούργια οχήματα να αγοραστούν, σύντομα θα είναι εκτός… ή να αγοραστούν καινούργια οχήματα και μόλις παρουσιάζουν κάποια βλάβη να πετιούνται;

  Τι άλλο θα ακούσουμε βρε Πιτιακούδη, απορώ πως αντέχεις!!!! 🙂 🙂

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*