Αλεξανδρούπολη: Νέο μαφιόζικο χτύπημα, με φωτιά σε αυτοκίνητο του ίδιου επιχειρηματία

Αλεξανδρούπολη: Νέο μαφιόζικο χτύπημα, με φωτιά σε αυτοκίνητο του ίδιου επιχειρηματία

Νέο μαφιόζικο χτύπημα, με φωτιά σε ένα ακόμα αυτοκίνητο του ίδιου επιχειρηματία, το οποίο έκαψαν άγνωστοι δράστες σήμερα τα ξημερώματα στη συμβολή των οδών Ρ. Φεραίου και Σωκράτη Οικονόμου στην Αλεξανδρούπολη. Το πολυτελές αυτοκίνητο μάρκας Porsche Cayenne βρισκόταν παρκαρισμένο μπροστά από την επιχείρηση του και πίσω από το κτίριο της Μεραρχίας.

Πριν από 20 ημέρες άγνωστοι δράστες είχαν κάψει ένα ακόμα αυτοκίνητο του συγκεκριμένου επιχειρηματία, επίσης πολυτελείας, ενώ σε συνολικά πέντε Ι.Χ του ίδιου ή συνεργατών του έχοει γίνει εμπρησμός  από άγνωστους δράστες. Είχε προηγηθεί εμπρησμός σε ίδιας μάρκας αυτοκίνητο και τον Σεπτέμβριο. Δεν φαίνεται να αποτρέπουν τις ενέργειες αυτές σε βάρος του ούτε οι κάμερες ασφαλείας πυ υπήρχαν στο προηγούμενο περιστατικό έξω από το σπίτι του, ούτε τώρα στην περιοχή της Μεραρχίας.

Η Πυροσβεστική υπηρεσία αλλά κυρίως η αστυνομία διερευνά την υπόθεση, αφού βλέπει ότι το συγκεκριμένο γεγονός… ανακυκλώνεται με στόχο τον πολύ γνωστό επιχειρηματία της πόλης. Κι αυτό γιατί μια ήσυχη πόλη όπως η Αλεξανδρούπολη, μετατρέπεται σε χώρο μαφιόζικων χτυπημάτων, κάποια απ’ τα οποία μάλιστα γίνονται ακόμα και την ημέρα. Μόλις αποκτάο επιχειρηματίας  καινούργιο αυτοκίνητο, έρχεται μετά από λίγες μέρες εμπρησμός του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νέος εμπρησμός σε αυτοκίνητο γνωστού επιχειρηματία της Αλεξανδρούπολης χθες βράδυ

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως και η δικαιοσύνη έχει ασχοληθεί με την υπόθεση και παίρνει καταθέσεις προσπαθώντας να ξετυλίξει το κουβάρι και να φτάσει στους δράστες και σε πιθανούς ηθικούς αυτουργούς που μπορεί να υπάρχουν. Μέχρι τώρα όμως για να μην έχουν υπάρξει συλλήψεις, προφανώς δεν βρίσκονται στοιχεία που να οδηγήσουν σε κάποιο συγκεκριμένο αποτέλεσμα.