Ο ξεσηκωμός έφερε αποτέλεσμα. Ξεκινούν από αύριο και απ’ το Ορμένιο τα νέα δρομολόγια τρένων

Ο ξεσηκωμός έφερε αποτέλεσμα. Ξεκινούν από αύριο και απ’ το Ορμένιο τα νέα δρομολόγια τρένων

Οι αντιδράσεις και ο ξεσηκωμός των κατοίκων κυρίως του βορείου Έβρου που κινητοποίησαν και κάποιους απ’ τους θεσμικούς εκπροσώπους του νομού, έφεραν αποτέλεσμα και όπως ανακοίνωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε, από αύριο Τετάρτη 07.03.2018 ξεκινούν τη λειτουργία τους τα νέα, αυξημένα σιδηροδρομικά δρομολόγια στο τμήμα Αλεξανδρούπολη – Δίκαια – Ορμένιο και αντίστροφα.

Ειδικότερα, από 07.03.2018 με την εφαρμογή των νέων δρομολογίων οι αμαξοστοιχίες 1682, 1683, 1684 & 1685 θα αναχωρούν σε νέες ώρες και επεκτείνονται σε όλο το τμήμα της διαδρομής Αλεξανδρούπολη – Ορμένιο αντί του τμήματος Αλεξανδρούπολη–Δίκαια, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων του Νομού Έβρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Δικαίωση των κατοίκων του Έβρου. Επανέρχονται τα κομμένα δρομολόγια. Επιβεβαίωση του Evros-news.gr

Επίσης, προστίθενται δύο νέα δρομολόγια ανά κατεύθυνση: τα 1680 & 1681 στο τμήμα Αλεξανδρούπολη – Ορμένιο και τα 1686 & 1687 στο τμήμα Δίκαια – Ορμένιο.

Αναλυτικά τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών από 7.3.2018 έχουν ως εξής:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο λαός του Έβρου ΝΙΚΑΕΙ. Πληροφορίες ότι δεν καταργούνται τα δρομολόγια. Παίρνει πίσω την απόφαση η ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Χαιρόμαστε που ένα θέμα το οποίο ανέδειξε ΠΡΩΤΟ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ το evros-news.gr και αναφερόμαστε στην απόφαση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ να καταργήσει πρωινό ιαι βραδινό δρομολίγιο του Intercity από Αλεξανδρούπολη προς Δίκαια και αντίστροφα, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και μετά από συνεχείς παρεμβάσεις και διαμαρτυρίες, αναγκάστηκε η εταιρεία όχι απλά να τα επαναφέρει, αλλά και να τα βελτιώσει. Επεκτείνοντας μάλιστα την αφετηρία από τα Δίκαια στο Ορμένιο. Μακάρι το επόμενο βήμα να είναι και η επέκταση στο Σβίλεβγκραντ, απ’ όπου μπορούν να έρχονται πάρα πολλοί Βούλγαροι στον Έβρο σιδηροδρομικώς αλλά και σε όλη την Ελλάδα.