Ακύρωσε, λόγω της κράτησης των στρατιωτικών, την καθιερωμένη ετήσια εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη ο σύλλογος Μαίστρου

Ακύρωσε, λόγω της κράτησης των στρατιωτικών, την καθιερωμένη ετήσια εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη ο σύλλογος Μαίστρου

Την απόφαση να ακυρώσουν τελικά την καθιερωμένη κάθε χρόνο εκδρομή τους στην Κωνσταντινούπολη για τους Γ’ Χαιρετισμούς στο Πατριαρχείο η οποία ήταν προγραμματισμένη για τις 09 και 10 Μαρτίου 2018 πήραν οι διοικούντες και τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαίστρου, λόγω της σύλληψης και της συνεχιζόμενης κράτησης απ’ τους Τούρκους των δύο Ελλήνων στρατιωτικών.  

Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωση τους, αυτό έγινε “με αφορμή ορμή τα τελευταία γεγονότα με την γείτονα χώρα και σε ένδειξη συμπαραστάτης στα δύο στελέχη του Ελληνικού Στρατού και στις οικογένειες αυτών. Με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΪΣΤΡΟΥ ακυρώνουμε την καθιερωμένη μας εκδρομή εδώ και χρόνια στην Κωνσταντινούπολη για τους Γ’ Χαιρετισμούς στο Πατριαρχείο η οποία ήταν προγραμματισμένη για τις 09&10 Μαρτίου 2018”.

Μάλιστα δημοσιεύουν και στην σχετική αφίσα-πρόσκληση που υπήρχε εδώ και αρκετό καιρό, με πληροφορίες για την εκδρομή και τα τηλέφωνα των υπευθύνων για τις δηλώσει συμμετοχής. Ανάμεσα τους και ο εξαιρετικά δραστήριος Πρόεδρος του συλλόγου αλλά και δημοτικός σύμβουλος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ναϊτίδης, που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην λήψη της συγκεκριμένης απόφασης. Αξίζουν τόσο σε αυτόν όσο και στα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης συγχαρητήρια για την αντίδραση και απόφαση τους στην συνεχιζόμενη αιχμαλωσία και κράτηση των δύο παλλκιαριών μας στις φυλακές Αδριανούπολης.