Συγκινητική εκδήλωση: Οι γυναίκες του Έβρου τιμούν τους δυο άντρες ήρωες

Συγκινητική εκδήλωση: Οι γυναίκες του Έβρου τιμούν τους δυο άντρες ήρωες

Αφιερωμένη στους δυο στρατιωτικούς μας που συνεχίζουν να κρατούνται αιχμάλωτοι από τους Τούρκους στις φυλακές Αδριανούπολης, είναι η σημερινή εκδήλωση που διοργανώνουν για τον εορτασμό της Παγκόσμιας ημέρας της Γυναίκας Πολιτιστικοί και Γυναικείοι Σύλλογοι του βορείου Έβρου.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση τους: “Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας ημέρας της Γυναίκας και της εκδήλωσης που υλοποιούμε από κοινού  οι Πολιτιστικοί και Γυναικείοι Σύλλογοι των χωριών ΑΡΖΟΥ- Ν ΒΥΣΣΑΣ-ΕΛΙΑΣ- ΚΑΒΥΛΗΣ -ΚΑΣΤΑΝΕΩΝ-ΚΕΡΑΜΟΥ-ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ- ΡΥΖΙΩΝ-ΣΠΗΛΑΙΟΥ και ΣΤΕΡΝΑΣ την Πέμπτη 8 Μαρτίου με τίτλο: “ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΗΡΩΕΣ”,  αφιερώνουμε τη μέρα αυτή στους ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ.
Στον λοχία ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΚΛΑΤΖΗ και στον ανθυπολοχαγό  ΑΓΓΕΛΟ ΜΗΤΡΕΤΩΔΗ, στελέχη του Ελληνικού στρατού που  είναι κρατούμενοι στη φυλακή της Αδριανούπολης στην Τουρκία. Ως γυναίκες αλλά πάνω απ όλα ως μάνες, θεωρούμε ότι  είναι και δικά μας παιδιά και δηλώνουμε ΠΑΡΟΥΣΕΣ σε ότι κι αν χρειαστεί στους ίδιους και στις οικογένειες τους”.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*