ΝΕΚΡΟΣ αγρότης στο Διδυμότειχο. Τον καταπλάκωσε το δέντρο που έκοψε

ΝΕΚΡΟΣ αγρότης στο Διδυμότειχο. Τον καταπλάκωσε το δέντρο που έκοψε

 

Ένας αγρότης έχασε την ζωή του χθες στην περιοχή της Σαύρας Διδυμοτείχου, όταν τον καταπλάκωσε το δέντρο που έκοψε. Μάλιστα αγνοούνταν από το απόγευμα της Τετάρτης και η οικογένεια του άρχισε να τον ψάχνει όταν δεν επέστρεψε στο σπίτι. Τελικά μέσω GPS βρήκαν το στίγμα του κινητού τηλεφώνου του και τον εντόπισαν νεκρό τα μεσάνυχτα. 

Το τραγικό δυστύχημα συνέβη στην πεδιάδα του Ερυθροποτάμου και την περιοχή του χωριού  Παλιούρι Διδυμοτείχου, όταν ο άτυχος Ανέστης Χερχελετζής ηλικίας άνω των 80 χρόνων, πήγε να κόψει μια λεύκα (καβάκι στην τοπική διάλεκτο), αλλά όταν αυτό έπεσε από άγνωστη αιτία τον βρήκε στο κεφάλι και τον σκότωσε.

Όσο περνούσε η ώρα και δεν επέστρεψε σπίτι, άρχισαν οι οικείο του να ανησυχούν και να τον αναζητούν αλλά το κινητό του δεν απαντούσε και ενημέρωσαν και την αστυνομία.

Η αναζήτηση κράτησε μέχρι τα μεσάνυχτα και τελικά από το κινητό του τον εντόπισαν στον κάμπο του Παλιουρίου, να έχει χάσει την ζωή του. Ο χαμός του βύθισε στο πένθος όχι μόνο την οικογένεια, συγγενείς, φίλους και συγχωριανούς, αλλά και πολλούς ακόμα από την περιοχή του Διδυμοτείχου που τον γνώριζαν, αφού ήταν ιδιαίτερα αγαπητός.