Κέρδισε την πρώτη “μάχη” ο μικρός Χάρης απ’ την Ορεστιάδα

Κέρδισε την πρώτη “μάχη” ο μικρός Χάρης απ’ την Ορεστιάδα

Νικητής στην πρώτη “μάχη” βγήκε ο μικρός Χάρης από την Ορεστιάδα, αφού κρίνεται επιτυχημένη η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας. Όπως γνωστοποίησαν οι γονείς του μέσω της σελίδας που έχει δημιουργηθεί στο facebook, το πολύωρο χειρουργείο που έγινε την Τετάρτη 7 Μαρτίου ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση οι γονείς του 11χρονου Χάρη, ενώ βρισκόμαστε δύο 24ωρα μετά την λεπτή εγχείρηση, η ανάρρωση του όλα δείχνουν ότι πηγαίνει πολύ καλά και οι γιατροί είναι αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του. Το evros-news.gr κοινοποίησε την έκκληση που είχε γίνει  για την συγκέντρωση των χρημάτων που απαιτούνται και χαιρόμαστε γιατί υπήρξε τεράστια ευαισθητοποίηση όχι μόνο από το νομό Έβρου και τους Εβρίτες, Θρακιώτες σε όλα τα μέρη του κόσμου, αλλά και χιλιάδες Έλληνες.

Όπως σημειώνουν μάλιστα στην ανακοίνωση οι γονείς του αγοριού αλλά και ο μικρός Χάρης, φαίνεται ότι μέχρι και σήμερα 9 Μαρτίου που είναι η τελευταία προθεσμία για την συγκέντρωση των χρημάτων, το ποσό δείχνει να έχει καλυφθεί.

Αυτή είναι η συγκινητική φωτογραφία που ανέβασε στην σελίδα του facebook που δημιουργήθηκε για την οικονομική συμπαράσταση και στήριξη στον μικρό Χάρη, ο πατέρας του λίγο μετά από το χειρουγείο, όπου ο 11χρονος Ορεστιαδίτης κέρδισε την πρώτη “μάχη”.

Η ανακοίνωση των γονιών και του μικρού Χάρη

“Σχεδόν 2 εικοσιτετράωρα μετά το πολύωρο χειρουργείο ο μικρός Χάρης βγήκε δυνατός, αναρρώνει και οι γιατροί είναι αισιόδοξοι για την εξέλιξη της υγείας του.
Ευχαριστούμε το Θεό!
Ευχαριστούμε τους θεράποντες ιατρούς και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου.
Ευχαριστούμε πολύ όλους τους γνωστούς και άγνωστους φίλους μας στην Ορεστιάδα, σε ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό για την συγκινητική και συγκλονιστική κινητοποίηση και συμπαράσταση στη δύσκολη αυτή μάχη που δώσαμε.
Τα έξοδα της επέμβασης φαίνεται ότι μέχρι σήμερα Παρασκευή 9 Μαρτίου θα έχουν καλυφθεί.
Ο αγώνας μας συνεχίζεται, σας νιώθουμε δίπλα μας και αυτό μας γεμίζει δύναμη, αισιοδοξία και σιγουριά.
Θα προσπαθούμε να σας ενημερώνουμε για την εξέλιξη του αγώνα μας.
Συνεχίζουμε να προσευχόμαστε όλοι.
Σταύρος Χρύσα Χάρης”

Το Evros-news.gr θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς τις χιλιάδες φίλους και αναγνώστες του (ξεπέρασαν τις 70.000) που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για να συμβάλλουν με οποιοδήποτε ποσό στην συγκέντρωση των χρημάτων που απαιτούνται για την θεραπεία και κοινοποίησαν το θέμα που δημοσιεύσαμε. Ιδιαίτερα τους Θρακιώτες από το εξωτερικό που επικοινώνησαν μαζί μας και ζήτησαν να δοθεί ο πλήρης λογαριασμός για να μπορούν και από το εξωτερικό να καταθέσουν χρήματα.