Αλεξανδρούπολη: Έκλεψαν για δεύτερη φορά το ίδιο σούπερ μάρκετ. Συνελήφθησαν να έχουν και ναρκωτικά

Αλεξανδρούπολη: Έκλεψαν για δεύτερη φορά το ίδιο σούπερ μάρκετ. Συνελήφθησαν να έχουν και ναρκωτικά

Δυο ΄Ελληνες ηλικίας 48 και 42 ετών συνελήφθησαν και ένας 43χρονος συνεργός τους αναζητείται, γιατί  έκλεψαν για δεύτερη φορά το ίδιο σούπερ μάρκετ και παράλληλα βρέθηκαν στο σπίτι τους ναρκωτικά, λαθραία τσιγάρα και ποτά.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης, οι δύο που επιβαίνοντας σε όχημα με οδηγό 43χρονο ο οποίος αναζητείται, μετέβησαν σε κατάστημα (σούπερ μάρκετ), όπου οι δύο συλληφθέντες μπήκαν στο εσωτερικό του και αφαίρεσαν διάφορα προϊόντα.

Στην κατοχή των δραστών και στις οικίες τους, βρέθηκαν τα παραπάνω αφαιρεθέντα προϊόντα καθώς και διάφορα άλλα προϊόντα που είχαν αφαιρέσει σε προγενέστερο χρόνο από το ίδιο κατάστημα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον δικαιούχο τους.

Επιπλέον βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 14 πακέτα τσιγάρων και 1 φιάλη αλκοολούχου ποτού, για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί, 2 φιαλίδια με μεθαδώνη συνολικού βάρους 209,1 γραμμαρίων, 118 ναρκωτικά δισκία, το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ και 1 μαχαίρι.