Συναντήσεις Δένδια με δημάρχους Ορεστιάδας, Διδυμοτείχου, Μητροπολίτη Δαμασκηνό και αστυνομικούς (φωτορεπορτάζ)

Συναντήσεις Δένδια με δημάρχους Ορεστιάδας, Διδυμοτείχου, Μητροπολίτη Δαμασκηνό και αστυνομικούς (φωτορεπορτάζ)

Μετά την συνάντηση με τους γονείς του λοχία Δημήτρη Κούκλατζη, το Νίκο και την Σοφία Κούκλατζη στην Ορεστιάδα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας και Τομεάρχης του κόμματος για την Θράκη Νίκος Δένδιας, ξεκίνησε την περιοδεία του στον Έβρο από τις Καστανιές. 

Νωρίτερα ο κ..Δένδιας συναντήθηκε στην Ορεστιάδα με τον Δήμαρχο της πόλης Βασίλη Μαυρίδη, ενημερώθηκε για τα προβλήματα και τα αιτήματα, ενώ συνομίλησε με πολίτες στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Το οδοιπορικό συνεχίστηκε στο Διδυμότειχο, όπου επισκέφτηκε τον Δήμαρχο Διδυμοτείχου Παρασκευά Πατσουρίδη στο δημαρχείο. Άκουσε τα αιτήματα του και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη.

Ακολοήυθησε συνάντηση και με τον Μητροπολίτη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ.κ. Δαμασκηνό, ο οποίος τον ενημέρωσε για θέματα που αφορούν την Μητρόπολη και το έργο της.

Καθοδόν προς το Σουφλί έγινε στάση στο σημείο ελέγχου της ΕΛ.ΑΣ. στην Μάνδρα, όπου συνομίλησε με τους αστυνομικούς που έκαναν την βάρδυα τους και σταματούν τα διάφορα αυτοκίνητα με στόχο την καταπολέμηση της διακίνησης λαθρομεταναστών. Ως πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης, ο Νϊκος Δένδιας είχε κάθε λόγο να σταματήσει και να μιλήσει με τους αστυνομικούς για την δουλειά τους.

Ο κ. Δένδιας εισκέφθηκε μετά την πόλη του Σουφλίου όπου είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Βαγγέλη Πουλιλιό, ενώ το σημερινό οδοιπορικό του θα κορυφωθεί με την ομιλία του στις 19:30 στο Επιμελητήριο Έβρου στην Αλέξ/πολη, με θέμα “Η Ν.Δ. βασικός παράγων προσεχών πολιτικών εξελίξεων στη Χώρα – Οργάνωση, Πρόγραμμα, Αρχές & Προοπτική αυτής”.

Το Νίκο Δένδια συνοδεύει ο βουλευτής της Ν.Δ Έβρου Τάσος Δημοσχάκης, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Άκης Παεασκευόπουλος, η πολιτευτής Όλγα Βρετοππούλου και το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής Χρύσα Μπαχαρίδου.