????????????????????????????????????

Μήνυμα συμπαράστασης της Ο.Ε.Β.Ε.Σ.Ε. στους δυο στρατιωτικούς και παρουσία σε κορυφαίες εκδηλώσεις

Η Ομοσπονδία Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Έβρου συμπαραστέκεται στις οικογένειες των δύο στρατιωτικών που συνελήφθησαν από τις Τουρκικές Αρχές και κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης.

Απαιτεί από την Πολιτεία να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για τη επίλυση του θέματος και την άμεση επιστροφή των δύο στρατιωτικών στις οικογένειές τους.

Στόχος όλων πρέπει να είναι η ειρηνική συνύπαρξη των δύο λαών μακριά από προκλήσεις και φανατισμό. Να βρούμε τα σημεία που μας ενώνουν και ταυτόχρονα βοηθάνε στην ανάπτυξη και των δύο χωρών.

Η Ο.Ε.Β.Ε.Σ.Ε.  παρεβρέθηκε σε σημαντικές εκδηλώσεις της ΓΣΕΒΕΕ

Με μεγάλη επιτυχία και παρουσία του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα, του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, της προέδρου του «Κινήματος Αλλαγής» κ. Φώφης Γεννηματά, Υπουργών, Βουλευτών, Εκπροσώπων της Εκκλησίας και των Κοινωνικών Φορέων καθώς και Εκπροσώπων της Ευρωπαϊκής Κοινότητας πραγματοποιήθηκε στις 8 και 9 Μαρτίου 2018 η Δεύτερη Διεθνής Συνάντηση των Αθηνών που διοργάνωσε η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ), με θέμα: «Οικονομική Δημοκρατία και ΜμΕ» και στις 10 και 11 Μαρτίου η 50η Γενική Συνέλευση της ΓΣΕΒΕΕ.

Τόσο στο Συνέδριο όσο και στη Γενική Συνέλευση συμμετείχαν από την Ομοσπονδία Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Έβρου ο Πρόεδρος κ. Μπέλλας Αθανάσιος (Αντιπρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ), ο ταμίας κ. Χατζάκης Τριαντάφυλλος (Πρόεδρος Συντεχνίας Κουρέων-Κομμωτών Αλεξανδρούπολης και Αντιπρόεδρος της Κλαδικής Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κουρέων Κομμωτών Ελλάδας ) και το μέλος κ. Κεβρεκίδης Κωνσταντίνος (Πρόεδρος Συντεχνίας Αρτοποιών Έβρου και Γεν. Γραμματέας της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδας).

Στα αποτέλεσμα των εργασιών συγκαταλέγεται και η απόφαση στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων (ΜμΕ) καθώς αποτελεί μονόδρομο για την ανάπτυξη η τοποθέτησή τους στο επίκεντρο της ελληνικής οικονομίας.

[post_gallery]

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*