Η σέξι φωτογράφιση της Εβρίτισσας Ελένης Χατζίδου μετά την επιστροφή απ’το Survivor

Η σέξι φωτογράφιση της Εβρίτισσας Ελένης Χατζίδου μετά την επιστροφή απ’το Survivor

Γύρισε από το Survivor, γεμάτη εμπειρίες και με … 7 κιλά λιγότερα! Η συντοπίτισσα μας από τα Λουτρά Αλεξανδρούπολης Ελένη Χατζίδου, επέστρεψε πριν λίγες ημέρες από τον Άγιο Δομίνικο και δείχνει ανανεωμένη και ευτυχισμένη!

Ελένη Χατζίδου: Η σέξι φωτογραφία στην μπανιέρα χωρίς ρετούς! Τι είπε για το Survivor και τη Σπυροπούλου | tlife.gr

 

 Η τραγουδίστρια σήμερα δίνει συνέντευξη στο Down Town και ποζάρει με σέξι διάθεση για το περιοδικό! Ανάμεσα στις πόζες της και μια … ολόγυμνη μέσα σε μια μπανιέρα με σαπουνάδες… Η Ελένη για να προλάβει ίσως σχόλια, δημοσίευσε στα instagram stories της μια από τις σέξυ φωτογραφίες χωρίς ρετούς και όπως βλέπεις το αποτέλεσμα της φωτογράφισης και χωρίς επεξεργασία, είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό.

Η Ελένη μίλησε στο περιοδικό για όσα έζησε μέσα στο reality του ΣΚΑΪ : «Ένιωσα ότι αδικήθηκα. Δε νομίζω ότι είναι υπερβολή ένα «σκάστε βρε»που είπα στους μαχητές επειδή πανηγύριζαν δίπλα σε μια συμπαίκτριά μου που έκλαιγε γιατί τραυματίστηκε.

Στην ερώτηση εάν θα μπορούσε να κάνει παρέα με την Κωνσταντίνα Σπυροποπούλου η Ελένη απάντησε: «Δεν ταιριάζουμε όλοι με όλους. Θα ήμουν ψεύτρα να πω ότι θα μπορούσα να κάνω παρέα με 13 άτομα. Δεν θα μπορούσα να κάνω παρέα με την Κωνσταντίνα. Τουλάχιστον όχι κολλητή, όμως θα έβγαινα μαζί με όλα τα κορίτσια για να θυμηθούμε τα παλιά»

 

Πηγή: tlife.gr