Ο γνωστός «Όμιλος Ζορπίδης» αναστέλλει τα ταξίδια στην Τουρκία λόγω των δύο Ελλήνων στρατιωτικών

Ο γνωστός «Όμιλος Ζορπίδης» αναστέλλει τα ταξίδια στην Τουρκία λόγω των δύο Ελλήνων στρατιωτικών

Η αναστολή των εκδρομών γίνεται ως ένδειξη συμπαράστασης στους δύο Έλληνες συλληφθέντες στρατιωτικούς αλλά και λόγω της αδιάλλακτης στάσης που κρατάει η Τουρκία στο θέμα.

Τέλος στα ταξίδια προς την Τουρκία, ανακοίνωσε o τουριστικός Οργανισμός «Ζορπίδης», ένα από τα μεγαλύτερα ταξιδιωτικά γραφεία της Θεσσαλονίκης, που μετακινεί δεκάδες χιλιάδες Έλληνες στην Πόλη, τον Πόντο, τη Σμύρνη κι άλλες περιοχές της γειτονικής χώρας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του γραφείου, η αναστολή των εκδρομών γίνεται ως ένδειξη συμπαράστασης στους δύο Έλληνες συλληφθέντες στρατιωτικούς αλλά και λόγω της αδιάλλακτης στάσης που κρατάει η Τουρκία στο θέμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Με αφορμή τα τελευταία γεγονότα που κυριαρχούν στην επικαιρότητα, σχετικά με την σύλληψη των Ελλήνων Στρατιωτικών στην Ελληνοτουρκική μεθόριο και την αδιάλλακτη στάση  της Τουρκικής πλευράς, ο Τουριστικός Οργανισμός Ζορπίδη, ανακοινώνει, ως ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης, ότι αναστέλλει όλες τις Οργανωμένες  Εκδρομές που έχει προγραμματίσει για διάφορες περιοχές της Τουρκίας, μέχρι να ομαλοποιηθεί και πάλι η κατάσταση».

Πηγή: protothema.gr