Συγκέντρωση συμπαράστασης στους δυο στρατιωτικούς την 25η Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη

Συγκέντρωση συμπαράστασης στους δυο στρατιωτικούς την 25η Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη

Συγκέντρωση συμπαράστασης στους δυο Έλληνες στρατιωτικούς που παραμένουν αιχμάλωτοι επί 15 μέρες στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης, διοργανώνεται την Κυριακή 25 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη. Μετά την παρέλαση για την εθνική επέτειο, καλούνται όλοι να διαδηλώσουν υπέρ των δύο παλικαριών μας μπροστά στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Το κάλεσμα απευθύνει η σελίδα συμπαράστασης που δημιουργήθηκ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα στο facebook με τίτλο: “ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΧΘΡΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ” .  Η ανταπόκριση είναι τεράστια και ήδη η συγκεκριμένη σελίδα έχει ξεπεράσει τις 423.000 μέλη και όλα δείχνουν πως πολύ σύντομα θα ξεπεράσει το μισό εκατομμύριο.

Στο κάλεσμα αναφέρεται ότι:  “Καλούνται οι Έλληνες Πατριώτες να συμμετάσχουν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 Κ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΣ ΣΤΟ ΆΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ με σκοπό την ειρηνική διαδήλωση υπέρ των δύο Αιχμαλώτων αδερφών μας, αιχμαλωσία που είναι το απότοκο της ανύπαρκτης Εθν “ικής Στάσης και Αξιοπρεπείας των Πολιτικών Ταγών μας εδώ και χρόνια”.

Προηγήθηκαν ως γνωστό η συγκέντρωση-συλλαλητήριο της Ορεστιάδας και η επίσης συγκέντρωση στο τελωνείο των Κήπων στον Έβρο, αλλά τώρα παίρνει σειρά η Θεσσαλονίκη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*