Δήμος Αλεξανδρούπολης: Μετά την Αθήνα, αγοράζει απ’ ευθείας κύπελλα και απ’ την… Λάρισα

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Μετά την Αθήνα, αγοράζει απ’ ευθείας κύπελλα και απ’ την… Λάρισα

Άλλη μια προμήθεια κυπέλλων και επάθλων με απ’ ευθείας ανάθεση από επιχείρηση εκτός της Αλεξανδρούπολης και του νομού Έβρου για τον δήμο Αλεξανδρούπολης. Μετά την Αθήνα, τώρα θα αγοράσει κύπελλα  από εταιρεία της Λάρισας για συνδιοργάνωση με τον Όμιλο Αντισφαίρισης Αλεξανδρούπολης.

Ο δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης και οι συνεργάτες του εξακολουθούν να… στηρίζουν τις τοπικές επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες ψωνίζοντας με απ’ ευθείας αναθέσεις εκτός νομού, αλλά παρά την έντονη δυσαρέσκεια επαγγελματιών και επιχεήσεων, οι θεσμικοί τους φορείς τηρούν… σιγή ιχθύος και δεν δείχνουν να αντιδρούν.

Σύμφωνα με απόφαση που δημοσιεύθηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ στις 7 Μαρτίου 2018:  “Εγκρίνουμε τη διενέργεια της προμήθειας με τίτλο ” Δαπάνες συμμετοχής σεσυνέδρια, συναντήσεις & διαλέξεις (συνδιοργάνωση) (προμήθεια κυπέλλων στα πλαίσια της συνδιοργάνωσης με τον Όμιλο Αντισφαίρισης Αλεξ/πολης)’’.
Β. Την απευθείας ανάθεση προμήθειας στην κ. ΜΑΚΡΗ ΖΩΗ με ΑΦΜ 074499085, Δ.Ο.Υ. Α΄ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΣΚΑΡΛΑΤΟΥ ΣΟΥΤΣΟΥ 6 Τ.Κ. 41222 ΛΑΡΙΣΑ”.

ΚΥΠΕΛΛΑ ΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑ