Τέλος εποχής για το Δημόσιο ΚΤΕΟ Αλεξανδρούπολης. Αναστολή λειτουργίας με απόφαση Μέτιου

Τέλος εποχής για το Δημόσιο ΚΤΕΟ Αλεξανδρούπολης. Αναστολή λειτουργίας με απόφαση Μέτιου

Τέλος εποχής για το Δημόσιο ΚΤΕΟ της Αλεξανδρούπολης, του οποίου αποφασίστηκε η αναστολή λειτουργίας από τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστο Μέτιο.

Συγκεκριμένα, η απόφαση του κ.Μέτιου στις 9 Μαρτίου αναφέρει: “Αναστέλλουμε τη λειτουργία του Δ.ΚΤΕΟ Αλεξανδρούπολης , σχετικά με τη διενέργεια Τεχνικών Ελέγχων σε οχήματα, διότι δεν πληρούνται οι όροι και οι προϋποθέσεις ορθής λειτουργίας του .Η παρούσα απόφαση ισχύει μέχρι ανακλήσεως της”.
Οι λόγοι που επικαλείται ο Περιφερειάρχης για την απόφαση του αυτή είναι:
1) Το γεγονός ότι εντός του έτους 2016 συνταξιοδοτήθηκαν και οι δύο (2) τεχνικοί υπάλληλοι –ελεγκτές του Δ.ΚΤΕΟ Αλεξανδρ ούπολης και ως εκ τούτου η υπηρεσία δεν διέθεται πλέον τοναπαιτούμενο από τον νόμο επαρκή αριθμό ελεγκτών.
2) Το ότι το Δ.ΚΤΕΟ Αλεξ/πολης ανέστειλε την λειτουργία των Τεχνικών Ελέγχων Οχημάτων από 22.12.2016 και ενημέρωσε σχετικά το ΥΠ.ΥΠ. κ ΜΕ.

3) Το ότι στις 03.03.2017 ετέθη σε αναστολή (6 μηνών) το Πιστοποιητικό ISO 9001:2008 λόγω μη διενέργειας της 1ης ετήσιας αξιολόγησης και στις 23.10.2017 έγινε τελικά η ανάκληση / ακύρωση του λόγω μη διενέργειας της ετήσιας επιθεώρησης.
4)  Το ότι μέχρι σήμερα δεν κατέστη δυνατή η επαρκής επαναστελέχωση της υπηρεσίας με το απαιτούμενο τεχνικό προσωπικό .
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕΤΙΟΥ

ΚΤΕΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*