Συγκλονίζουν οι γονείς του λοχία Κούκλατζη στην ΑΥΤΟΨΙΑ: Τί έγινε με την σύλληψη του

Συγκλονίζουν οι γονείς του λοχία Κούκλατζη στην ΑΥΤΟΨΙΑ: Τί έγινε με την σύλληψη του

Οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί συνεχίζουν να κρατούνται στις φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Αδριανούπολη και ο πυρετός των διαβουλεύσεων μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας έχει χτυπήσει κόκκινο. Η κάμερα της εκπομπής «Αυτοψία» ταξ;idece 919 χιλιόμετρα από την Αθήνα, στα σύνορα του Έβρου, στην άκρη της Ελλάδας.

Στις Καστανιές του Έβρου, ο Αντώνης Σρόιτερ περπατά στο μονοπάτι όπου συνελήφθησαν από τους Τούρκους ο Δημήτρης Κούκλατζης και ο ανθυπολοχαγός Άγγελος Μητρετώδης. Σπαρακτική είναι η έκκληση των γονιών των δύο στρατιωτικών που περιμένουν να τους ξανασφίξουν στην αγκαλιά τους. Μετρούν ώρες περιμένοντας ένα καλό νέο από την Τουρκία και προσπαθούν ακόμη να καταλάβουν πώς τα παιδιά τους βρέθηκαν στο τουρκικό έδαφος σε μία διαδρομή που γνώριζαν τόσο καλά και την είχαν περπατήσει με όλες τις καιρικές συνθήκες.

Η σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών δεν είναι το μοναδικό περιστατικό που συμβαίνει κοντά στα σύνορα. Ντόπιοι βοσκοί και ψαράδες διηγούνται στον Αντώνη Σρόιτερ άγνωστες ιστορίες με τους ίδιους να βρίσκονται πολλές φορές αντιμέτωποι με τα όπλα των Τούρκων.