Σοκαριστική αφήγηση της Σοφίας Κούκλατζη: “Όταν είδα τον Ταξίαρχο, σκέφθηκα ότι σκοτώθηκε το παιδί μου”!!!

Σοκαριστική αφήγηση της Σοφίας Κούκλατζη: “Όταν είδα τον Ταξίαρχο, σκέφθηκα ότι σκοτώθηκε το παιδί μου”!!!

Σοκαριστική ήταν η εξομολόγηση, για πρώτη φορά μπροστά στην κάμερα της εκπομπής “ΑΥΤΟΨΙΑ” και τον δημοσιογράφο Αντώνη Σρόιτερ, των γονιών του Ορεστιαδίτη λοχία Δημήτρη Κούκλατζη και για τον τρόπο που πληροφορήθηκαν από την στρατιβτική ηγεσία την σύλληψη του γιου τους.

Η μητέρα του Σοφία, είπε μάλιστα ότι η πρώτη σκέψη που έκανε βλέποντας τον Ταξίαρχο του να πηγαίνει με άλλους αξιωματικούς στο σπίτι τους, ήταν ότι έγινε κάποιοι επεισόδιο με τους Τούρκους και ο γιος της ήταν νεκρός. “Κατά τις 10 και τέταρτο το πρωί της Πέμπτης χτύπησε το κουδούνι του σπιτιού.

Σηκώθηκε ο άνδρας μου να δει ποιός είναι.  Μας είπε από το θυροτηλέφωνο ότι είναι ο Ταξίαρχος της μονάδας του Δημήτη. Πετάχθηκα και εγώ πάνω και έπαθα σοκ. Η πρώτη σκέψη μου ήταν ότι κάποιο επεισόδιο έγινε έξω και έχει σκοτωθεί το παιδί μου. Δεν σκέφθηκα τίποτα άλλο.  Ή ότι είναι πολύ βαριά τραυματισμένο ή είναι τελειωμένο”.

Τα δευτερόλπετα μέχρι να ανέβουν στο σπίτι οι αξιωματικοί ήταν… αιώνας. “Όταν ανοίξαμετην πόρτα, ήταν τρεις αξιωματικοί και το πρώτο ποου μας είπαν είναι να ησυχάσουμε και ότι ο  Δημήτρης είναι καλά στην υγεία του. Ηρεμήστε και ησυχάστε. Το επανέλαβαν δυο και τρεις φορές. Είναι καλά στην υγεία του και μας εξήγησαν αυτά ποιυ συνέβησαν. Από εκεί και πέρα άρχισε ο δικός μας γολγοθάς και των παιδιών μας. Του Δημήτρη και του Άγγελου, γιατί και ο Άγγελος είναι παιδί μας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*