Τιμητική διάκριση ως Νέα Επιχειρηματίας για την Μαρία Τσακίρη, της TSAKIRIS FAMILY

Τιμητική διάκριση ως Νέα Επιχειρηματίας για την Μαρία Τσακίρη, της TSAKIRIS FAMILY

Τιμητική διάκριση για την Μαρία Τσακίρη, της κορυφαίας βορειοελλεδίτικης εταιρείας TSAKIRIS FAMILY, σε ειδική εκδήλωση που έγινε στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Γυναίκας.

Η κ.Τσακίρηδ, που μαζί με τον αδερφό της έχουν αναλάβει την καταξιωμένη εδώ και 55 χρόμια οικογενειακή επιχείρηση με αυγά και την έχουν εκτοξεύσει αναπτύσσοντας σε νέες δραστηριότητες, όπως η παραγωγή των δημητριακών “Le Petit Déjeuner”, τιμήθηκε ως Νέα Επιχειρηματίας και πήρε το βραβείο από τα χέρια του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα.

Όλη η οικογένεια Τσακίρη έδωσε το παρόν στην βραδιά όπου τιμήθηκε ως Νέα Επιχειρηματίας η Μαρία Τσακίρη. Στην φωτό όλη η TSAKIRIS FAMILY

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο ΑΣΤΕΡΙΑ στο Πανόραμα και την διοργάνωσε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Σάββας Αναστασιάδης για να τιμήσει τη «ΓΥΝΑΙΚΑ». Το θέμα της εκδήλωση ήταν: «Ο ρόλος της Γυναίκας στα χρόνια της κρίσης» με ομιλήτρια την Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Ελίζα Βόζεμπεργκ.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Δήμαρχος Πυλαίας –Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και η υπεύθυνη γυναικών Β΄ΝΟΔΕ Θεσσαλονίκης Στέλλα Ίννου

Τιμήθηκαν εκτός της κ.Μαρίας Τσακίρη ως Νέα Επιχειρηματίας και οι:

Μαρία-Αικατερίνη Τζιτζικώστα- Πρόεδρος της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για UNESCO
Μάγδα Παπανίκου-Καϊτεζίδη -Γεν. Γραμματέας του Συλλόγου  Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Β. Ελλάδος ” ΛΑΜΨΗ”

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*