Στο Διδυμότειχο η Άννα Καραμανλή. Συνάντηση με Πατσουρίδη, είδε τουρνουά ακαδημιών στο Ισαάκιο

Στο Διδυμότειχο η Άννα Καραμανλή. Συνάντηση με Πατσουρίδη, είδε τουρνουά ακαδημιών στο Ισαάκιο

Στο Διδυμότειχο βρέθηκε πριν λίγη ώρα η βουλευτής Β’ Αθήνας της Νέας Δημοκρατίας και Τομεάρχης Αθλητισμού του κόμματος Άννα Καραμανλή, καθ όδόν για Ορεστιάδα όπου είναι προσκεκλημένη του Τμήματος Γυναικών της Δημοτικής Οργάνωσης  Ορεστιάδας. 

Η κ.Καραμανλή, θα μιλήσει στις 7 το βράδυ στο ξενοδοχείο “Αλέξανδρος”, για τις “γυναίκες σε θέσεις ευθύνης”, σε εκδήλωση που διοργανώνεται με αφορμή τον πρόσφατο εορτασμό της Ημέρας της Γυναίκας.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης της στο Διδυμότειχο, η Άννα Καραμανλή που συνοδεύεται και από τον Μακάριο Λαζαρίδη, σύμβουλο επικοινωνίας του Προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη, συναντήθηκε με τον δήμαρχο Παρασκευά Πατσουρίδη, ο οποίος αναφέρθηκε στις αθλητικές υποδομές της πόλης και τις ελλείψεις που υπάρχουν, καθώς και σε θέματα που αφορούν γενικότερα τα προβλήματα του δήμου.

Μαζί της κατά την παρουσία της είναι ο βουλευτής Έβρου της Ν.Δ Τάσος Δημοσχάκης, ο περιφερειάρχης του κόμματος Αντ΄βνης Πασχάλης, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΈΝβρου Άκης Παρασκευόπουλος, η πολιτευτής Όλγα Βρετοππούλου και το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής Χρύσα Μπαχαρίδου.

Στη συνέχεια η κ.Καραμανλή βρέθηκε στο χωριό Ισαάκιο, όπου παρακολούθησε αγώνες του ποδοσφαιρικού τουρνουά ακαδημιών που διοργανώνει ο ΠΑΟΚ Ισαακίου. Μάλιστα έκανε απονομές τους εκολλαπτόμενους άσσους, παρακολούθησε ενέργειες τους και τις χειροκρότησε, μίλησε και φωτογραφήθηκε μαζί τους.

Ακόμα, με την ιδιότητα της Τομεάρχη Α θλητισμού της Νέας Δημοκρατίας, είχε συζήτηση με τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Έβρου Χρηστο Καραβασίλη και παράγοντες που βρισκόταν στο γήπεδο, αλλά και τον προπονητή του ΠΑΟΚ Ισαακίου Γιώργο Αραμπατζή και τον υπεύθυνο της ομάδας Βασίλη Μπεσιρόπουλο που την ενημέρωσαν για όλα τα θέματα και την κατάσταση του ποδοσφαίρου στο νομό.

[post_gallery]