Οι Ρώσοι πολίτες της Αλεξανδρούπολης ψήφισαν στις χθεσινές Προεδρικές εκλογές

Οι Ρώσοι πολίτες της Αλεξανδρούπολης ψήφισαν στις χθεσινές Προεδρικές εκλογές

Οι Ρώσοι πολίτες που μένουν στην Αλεξανδρούπολη, αλλά και στον Έβρο και την ευρύτερη περιοχή της Θράκης, ωήδιψαν στις χθεσινές Προεδρικές εκλογές της Ρωσίας που είχαν αναμενόμενο θριαμβευτή τον Βλαντιμίρ Πούτιν, στο εκλογικό τμήμα 8423 που λειτούργησε στο δημαρχείο της Αλεξανδρούπολης.

Άνθρωποι του Ρωσικού Προξενείου της Θεσσαλονίκης ήρθαν στην πόλη προκειμένου να γίνει η ψηφοφορία, αλλά και να εξυπηρετήσουν όσους πολίτες με ρωσική υπηκοότητα χρειάζονταν ενδεχομένως κάποια έγγραφα και υπήρχαν γραφειοκρατικά προβλήματα που έπρεπε να ξεπεραστούν.

Στην ευρύτερη περιοψή του νομού είναι γνωστό ότι έχουν εγκατασταθεί τις περασμένες δεκαετίες πολλοί ελληνοπόντιοι που έχουν και την ρωσική υπηκοότητα και είναι εγκατεστημένοι και σε περιοχές της Κομοτηνής. Αρκετοί πολίτες κάθε ηλικόας λοιπόν, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, βρέθηκαν στα γραφεία του δήμου Αλεξανδρούπολης για να ψηφίσουν.

Η κ.Ιουλία Γαβρίλοβα, Πρόεδρος του συλλόγου “Ρώσικο Σπίτι” της Αλεξανδρούπολης, κατά την χθεσινή ψηφοφορία για εκλογή Προέδρου της Ρωσίας