Ανακλήθηκε η Οργάνωση Παραγωγών του Ελαιοκομικού Συνεταιρισμού Σαμοθράκης με απόφαση της Περιφέρειας!!!

Ανακλήθηκε η Οργάνωση Παραγωγών του Ελαιοκομικού Συνεταιρισμού Σαμοθράκης με απόφαση της Περιφέρειας!!!

 

Ανακλήθηκε με απόφαση της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, η Οργάνωση Παραγωγών που είχε συστήσει στις 6 Μαρτίου του 2015με την ονομασία Ο.Ε.Φ. Σαμοθράκης, ο Ελαιουργικός Συνεταιρισμός του νησιού.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η απόφαση της 15ης Μαρτίου 2018 που υπογράψει ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πασχάλης Παπαδάκης και τα μέλη της επιτροπής: “Ανακαλούμε την Οργάνωση Παραγωγών του Ελαιοκομικού Συνεταιρισμού Σαμοθράκης με την ονομασία Ο.Ε.Φ. Σαμοθράκης με έδρα την Καμαριώτισσα γιατί δεν συγκεντρώνει τις πρ  οϋποθέσεις να συμμετέχει στο καθεστώς κινήτρων και ενισχύσεων ,που προβλέπονται από το Π.Δ. 36/86 και του Καν (ΕΚ)1308/2013 του ΚΑΝ(ΕΚ) 611/14 για την εφαρμογή της από κοινού προσφοράς και εμπορίας γεωργικών προϊόντων των ανωτέρω κανονισμών. Συγκεκριμένα προκύπτει ουσιαστική μη τήρηση των κριτηρίων”.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ

ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ

 Η απόφαση κοινοποιείται στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες του που ασχολούνται με το αντικείμενο και σίγουρα η εξέλιξη αυτή  δημιουργεί σημαντικό πρόβλημα στον Ελαιουργικό Συνεταιρισμό της Σαμοθράκης.