ΑΝΑ.Σ.Α: Απευθείας αναθέσεις της δημοτικής αρχής σε επιχειρήσεις εκτός Αλεξανδρούπολης και Έβρου 

ΑΝΑ.Σ.Α: Απευθείας αναθέσεις της δημοτικής αρχής σε επιχειρήσεις εκτός Αλεξανδρούπολης και Έβρου 

Με αφορμή διαμαρτυρίες επαγγελματιών και επιχειρηματιών της Αλεξανδρούπολης για το θέμα που επανειλημμένα έχει αναδείξει το Evros-news.gr, των απευθείας αναθέσεων σε επιχειρήσεις εκτός Αλεξανδρούπολης και Έβρου από την δημοτική αρχή, η παράταξη ΑΝΑ.Σ.Α και ο επικεφαλής της Παύλος Μιχαηλίδης εξέδωσαν ανακοίνωση.

Σε αυτήν τονίζουν ότι: “Σε μια περίοδο που η τοπική αγορά “στενάζει” κυριολεκτικά από έλλειψη τζίρου και ρευστότητας, οι κ.Λαμπάκης και Παντελιδης κατ´ εξακολούθηση δίνουν απευθείας αναθέσεις σε επιχειρήσεις εκτός Αλεξανδρούπολης, εκτός νομού Έβρου και Θράκης. Αυτή την φορά με απόφαση του δημάρχου (Αρ.πρωτ: 8905/15-3-2018) που υπογράφει αντ’ αυτού ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιώργος Παντελίδης, αποφασίστηκε να δοθεί ψηφιακή εκτύπωση αυτοκόλλητου  προϊόντος σε «τυχαίο» έμπορο της Θεσσαλονίκης, αξίας 2.876,70€.

Μάλιστα σύμφωνα με καταγγελίες που δεχτήκαμε από συναφείς επιχειρήσεις της Αλεξανδρούπολης, η συμφωνηθείσα τιμή είναι διπλάσια της αγοράς! Στην δεδομένη στιγμή, τόσο το Επιμελητήριο όσο και ο Εμπορικός σύλλογος οφείλουν να παρέμβουν απέναντι στις πρακτικές του κ.δημάρχου, έτσι ώστε να δοθεί ένα τέλος σε αυτό το τόσο σοβαρό ζήτημα.
Παύλος Α. Μιχαηλίδης
Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης
“ΑΝΑ.Σ.Α.”