ΑΝΑ.Σ.Α: Απευθείας αναθέσεις της δημοτικής αρχής σε επιχειρήσεις εκτός Αλεξανδρούπολης και Έβρου 

ΑΝΑ.Σ.Α: Απευθείας αναθέσεις της δημοτικής αρχής σε επιχειρήσεις εκτός Αλεξανδρούπολης και Έβρου 

Με αφορμή διαμαρτυρίες επαγγελματιών και επιχειρηματιών της Αλεξανδρούπολης για το θέμα που επανειλημμένα έχει αναδείξει το Evros-news.gr, των απευθείας αναθέσεων σε επιχειρήσεις εκτός Αλεξανδρούπολης και Έβρου από την δημοτική αρχή, η παράταξη ΑΝΑ.Σ.Α και ο επικεφαλής της Παύλος Μιχαηλίδης εξέδωσαν ανακοίνωση.

Σε αυτήν τονίζουν ότι: “Σε μια περίοδο που η τοπική αγορά “στενάζει” κυριολεκτικά από έλλειψη τζίρου και ρευστότητας, οι κ.Λαμπάκης και Παντελιδης κατ´ εξακολούθηση δίνουν απευθείας αναθέσεις σε επιχειρήσεις εκτός Αλεξανδρούπολης, εκτός νομού Έβρου και Θράκης. Αυτή την φορά με απόφαση του δημάρχου (Αρ.πρωτ: 8905/15-3-2018) που υπογράφει αντ’ αυτού ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιώργος Παντελίδης, αποφασίστηκε να δοθεί ψηφιακή εκτύπωση αυτοκόλλητου  προϊόντος σε «τυχαίο» έμπορο της Θεσσαλονίκης, αξίας 2.876,70€.

Μάλιστα σύμφωνα με καταγγελίες που δεχτήκαμε από συναφείς επιχειρήσεις της Αλεξανδρούπολης, η συμφωνηθείσα τιμή είναι διπλάσια της αγοράς! Στην δεδομένη στιγμή, τόσο το Επιμελητήριο όσο και ο Εμπορικός σύλλογος οφείλουν να παρέμβουν απέναντι στις πρακτικές του κ.δημάρχου, έτσι ώστε να δοθεί ένα τέλος σε αυτό το τόσο σοβαρό ζήτημα.
Παύλος Α. Μιχαηλίδης
Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης
“ΑΝΑ.Σ.Α.”

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*