Θρακιώτικη “κυριαρχία” στη νέα διοίκηση των Φαρμακοβιομηχάνων με ELPEN-Pharmathen

Θρακιώτικη “κυριαρχία” στη νέα διοίκηση των Φαρμακοβιομηχάνων με ELPEN-Pharmathen

Θρακιώτικη “λυριαρχία” για μια ακόμη περίοδο στο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχάνων, μετά την συγκρότηση του  σε σώμα την Δευτέρα 12 Μαρτίου.

Πρόεδρος θα είναι και πάλι ο  Θεόδωρος Τρύφων, Αντιπρόεδρος της μεγάλης βιομηχανίας φαρμάκων ELPEN, που ιδρυτής της είναι ο φαρμακοποιός κ. Δημήτρης Πενταφράγκας ο οποίος κατάγεται από την Ορεστιάδα και είναι ο Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της ELPEN σήμερα και μαζί με τα παιδιά του έχουν απογειώσει την εταιρεία σε μια από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως. Ο κ. Τρύφων είναι γαμπρός του, παντρεμένος με την κόρη του και διατηρεί παράλληλα την θέση του Αντιπροέδρου της ELPEN. Είναι η δεύτερη φορά που θα θητεύσει στην Προεδρία της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχάνων!

Ο Θεόδωρος Τρύφων δήλωσε αμέσως μετά την επανεκλογή του, ότι «η Ελληνική φαρμακοβιομηχανία είναι ένας από τους πιο δυναμικούς , αναπτυξιακούς κλάδους της οικονομίας μας. Παράγουμε φάρμακα άριστης ποιότητας, σε προσιτές τιμές, τα οποία χαίρουν της εμπιστοσύνης ιατρών και ασθενών, εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια».

Στο Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ε.Φ. όμως συμμετέχει και ένα ακόμη πρόσωπο με επιχειρηματικούς δεσμούς στη Θράκη! Πρόκειται για τον κ. Βασίλη Κάτσο, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της φαρμακοβιομηχανίας PHARMATHEN που εδρεύει στις Σάπες, και εξελέγη Αντιπρόεδρος της Π.Ε.Φ.!

Η δυναμική συμμετοχή υψηλόβαθμων επιχειρηματικών στελεχών, με καταγωγή ή αναφορές στη Θράκη, σε σημαντικούς  επιστημονικούς και συνδικαλιστικούς φορείς όπως είναι η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχάνων, προσφέρει νέες ελπίδες και δυνατότητες παρεμβάσεων σε κρίσιμα κέντρα αποφάσεων, που είναι ικανά να προκαλέσουν αποτελεσματικές συνεισφορές, στην υπόθεση της ανάπτυξης της περιοχής μας.

Πηγή: statusradio.gr