Δεν έρχεται τελικά στην Αλεξανδρούπολη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Δεν έρχεται τελικά στην Αλεξανδρούπολη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Δεν έρχεται τελικά στην Αλεξανδρούπολη για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου την Κυριακή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, αφού θα παραμείνει στην Αθήνα.

Οι υπεύθυνοι της Προεδρίας της Δημοκρατίας επικοινώνησαν με το Εvros-news.gr και μας ενημέρωσαν ότι ο κ.Παυλόπουλος δεν θα είναι στην πρωτεύουσα του Έβρου, όπως επέμεναν οι πληροφορίες μας τις τελευταίες ημέρες από θεσμικούς παράγοντες της περιοχής μας. Οι ίδιοι άλλωστε εδώ και αρκετές μέρες είχαν ενημερωθεί ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θέλει για συμβολικούς λόγους να βρεθεί στην Αλεξανδρούπολη και να παρακολουθήσει την παρέλαση.

Μάλιστα υπήρξαν και οι σχετικές επαφές και διαβουλεύσεις για το ακριβές πρόγραμμα που θα ακολουθούνταν, αλλά δεν είχε οριστικοποιηθεί η παρουσία του στην περιοχή μας. Τελικά θα παραμείνει στην Αθήνα, όπως με επίσημο τρόπο μας ενημέρωσαν από την Προεδρία της Δημοκρατίας σε τηλεφωνική μας επικοινωνία.

Οπότε στην περιοχή μας για την εθνική επέτειο θα παραστεί μόνο ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος ως γνωστό θα βρεθεί στην Ορεστιάδα για να παρακολουθήσει την παρέλαση και να συναντηθεί με τους γονείς του λοχία Δημήτρη Κούκλατζη που κρατείται από τους Τούρκους, σε μια σημαντική συμβολική κίνηση.