ΣΟΚ: Στρατιωτικά σχέδια λένε τώρα οι Τούρκοι ότι βρήκαν στα κινητά των Ελλήνων στρατιωτικών

ΣΟΚ: Στρατιωτικά σχέδια λένε τώρα οι Τούρκοι ότι βρήκαν στα κινητά των Ελλήνων στρατιωτικών

Οι Τούρκοι συνεχίζουν το… παιχνίδι τους στην περίπτωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, αφού πριν από λίγο τα πλήρως ελεγχόμενα από τον Ερντογάν τουρκικά ΜΜΕ μετέδωσαν ότι βρέθηκαν στρατιωτικά σχέδια λένε τώρα στα κινητά των δύο Ελλήνων  στρατιωτικών που συνελήφθησαν στις 2 Μαρτίου, στη μεθόριο στις Καστιανιές. 

Συγκεκριμένα, αναφέρουν τα τουρκικά μέσα, επικαλούμενα το πρακτορείο Anadolu αλλά και την εφημερίδα Χουριέτ που χθες μεταβιβάστηκε σε επιχειρηατία φίλο του Ερντογάν,  ότι στην εξωτερική μνήμη σε ένα από τα τηλέφωνα που είχαν πάνω τους οι στρατιωτικοί και συγκεκριμένα αυτό του ανθυπολοχαγού Άγγελου Μητρετώδη, βρέθηκε σχεδιάγραμμα στρατιωτικής περιοχής.

Αναφέρουν επίσης ότι οι στρατιωτικοί είχαν πάνω τους και μια τηλεφωνική συσκευή για κρυπτογραφημένες επικοινωνίες, την οποία παίρνουν όλοι όσοι βγαίνουν περίπλολο προκειμένου να έχουν επικοινωνία με το φυλάκιο κιαι την μονάδα τους.

Δεν αποκλείεται φυσικά να πρόκειται για ένα ακόμα επικοινωνιαό ή παιχνίδι καθυστερήσεων των Τούρκων, αφού το ΓΕΣ υπιοστηρίζει πως ο Έλληνας εμπειρογνώμονας που βρέθηκε στην Τουρκία και παρίστατο στην εξέταση των κινητών, ξεκαθάρισε πως αυτά είναι “καθαρά”΄.

Καταλαβαίνει επίσης κανείς, με ποιά ψυχολογία οι γονείς των δύο στρατιωτικών θα βρεθούν αύριο στην Αδριανούπολη για το προγραμματισμένο επισκεπτήριο με τα παιδιά τους στις φυλακές της πόλης.

Πηγή:parapolitika.gr