Η υπουργός Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου εκπρόσωπος της Κυβέρνησης για την 25η Μαρτίου στην Αλεξανδρούπολη

Η υπουργός Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου εκπρόσωπος της Κυβέρνησης για την 25η Μαρτίου στην Αλεξανδρούπολη

Η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λυδία Κονιόρδου, θα εκπροσωπήσει την Κυβέρνηση στις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της ελληνικής επανάστασης του 1821, την Κυριακή 25 Μαρτίου στην Αλεξανδρούπολη. 

Η κ.Κονιόρδου επρόκειτο να έρθει έτσι και αλλιώς αύριο Σάββατο για να εγκαινιάσει την έκθεση στο νέο Αρχαιολογικό Μουσείο της πόλης, οπότε αποφασίστηκε να συνδυαστεί η παρουσία της και με την εκπροσώπηση στην παρέλαση και τις υπόλοιπες εκδηλώσεις της εθνικής επετείου.

Μάλιστα ο δήμος Αλεξανδρούπολης κάλεσε εκτάκτως τα μέλη  του Δημοτικού Συμβουλίου σήμερα  Παρασκευή και ώρα 12:00  το μεσημέρι, προκειμένου να συνεδριάσουν και να πάρουν απόφαση  για να καλυφθούν τα έξοδα φιλοξενίας της Υπουργού Πολιτισμού  και Αθλητισμού στις 24-03-2018, στο πλαίσιο της επίσκεψή της για το εορτασμό της 25ης Μαρτίου.

Η κ.Κονιόρδου θα εγκαινιάει επίσης έκθεση που διοργανώνουν τo Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Έβρου, το Σάββατο 24 Μαρτίου 2018, ώρα 19:00, με τίτλο: «Ραιδεστός – Θεσσαλονίκη. Αρχαιότητες σ’ ένα ταξίδι προσφυγιάς».

Η  έκθεση του Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης θα οραγματοποιηθεί στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*