Πανελλήνιος Σύλλογος Πομάκων: Είμαστε στο πλευρό των Ελλήνων στρατιωτικών και των οικογενειών τους

Πανελλήνιος Σύλλογος Πομάκων: Είμαστε στο πλευρό των Ελλήνων στρατιωτικών και των οικογενειών τους

Στο πλευρό των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που εξακολουθούν να παραμένουν φυλακισμένοι στην Τουρκία, αλλά και των οικογενειών τους, τάχθηκε ο  Πανελλήνιος Σύλλογος Πομάκων και η εφημερίδα ΖΑΓΑΛΙΣΑ, στηλιτεύοντας παράλληλα την απαράδεκτη σιωπή του γνωστού για τον ρόλο του κόμματος ΚΙΕΦ (DEB).

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του: Κκταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τις εξελίξεις στην υπόθεση των δύο φυλακισμένων Ελλήνων στρατιωτικών. Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας τόσο στους ίδιους όσο και στις οικογένειές τους. Το τουρκικό κράτος δεν κουράζεται να επιβεβαιώνει την εικόνα που έχουμε για αυτό.
Η ελληνική κυβέρνηση εκτός από τις κούφιες επικοινωνιακού χαρακτήρα αντιπαραθέσεις, θα πρέπει να δείξει την απαιτούμενη αποφασιστικότητα, ώστε το διεθνές κόστος για την Τουρκία, από τη σύλληψη των δύο Ελλήνων, να καταστεί πολύ υψηλότερο από τα τυχόν πολιτικά οφέλη στο εσωτερικό της

Ταυτόχρονα εκφράζουμε και την οργή μας για τη στάση του τουρκόστροφου ψευδο-μειονοτικού κόμματος ΚΙΕΦ (DEB), το οποίο δεν άρθρωσε τον παραμικρό λόγο, μη τυχόν και θυμώσει ο μεγάλος σουλτάνος.

Για άλλη μια φορά ξεσκεπάζεται το αληθινό του πρόσωπο και ο αποσταθεροποιητικός του ρόλος στην περιοχή”.

Ένα σχόλιο

  1. Μπράβο στους Πομάκους, μπραβο σε έναν λαο που δεν κουραστηκε εδω και χρόνια να λεει οτι ειναε Ελληνες!! Με “Ε” κεφαλαιο!!!
    Αλα η Αθήνα δεν καταλαβαινει απ’αυτά!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*