Δήμος Αλεξανδρούπολης: Δείπνο 1.000 ευρώ απόψε στην υπουργό Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Δείπνο 1.000 ευρώ απόψε στην υπουργό Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου

Δείπνο αξίας 1.000 ευρώ θα παραθέσει απόψε ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης στην υπουργό Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου, η οποία θα βρίσκεται σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή στην πόλη, για τα εγκαίνια έκθεσης στο νέο Αρχαιολογικό Μουσείο, αλλά και στην παρέλαση αύριο εκπροσωπώντας την Κυβέρνηση.

Ο κ.Λαμπάκης και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιώργος Παντελίδης, κουβάλησαν άρον-άρον χθες το μεσημέρι τους δημοτικούς συμβούλους σε έκτακτη συνεδρίαση, προκειμένου να εγκριθεί το ποσό των 1.000 ευρώ για το δείπνο της κ.Κονιόρδου.  Όπως αναφέρει μάλιστα η απόφαση που δημοσιεύθηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ:

“Εγκρίνουμε τη διενέργεια της προμήθειας με τίτλο ” Τιμητικές διακρίσεις, αναμνηστικά δώρα & έξοδα φιλοξενίας φυσικών προσώπων και αντιπροσωπειών) (κάλυψη δαπανών ενός δείπνου κατά την επίσκεψη της υπουργού Πολιτισμού & Αθλητισμού κ. Λυδίας Κονιόρδου στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων της 25ης
Μαρτίου στην Αλεξ/πολη).


Β. Την απευθείας ανάθεση προμήθειας στην ΕΣΤΙΑΣΗ Ε.Π.Ε. ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΚΡΗΣ, με ΑΦΜ 997712040, Δ.Ο.Υ. ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΑΗ ΓΙΩΡΓΗΣ ΜΑΚΡΗΣ 0, Τ.Κ. 68100 ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ, τηλ. Επικοινωνίας: 2551071777, των παρακάτω υλικών:

Μαθαίνουμε μάλιστα ότι υπήρξαν αντιδράσεις ακόμα και από συμβούλους της παράταξης Λαμπάκη που θεωρούνται “κολλητοί” του, αφού στους διαδρόμους αρκετοί αναρρωτιούνταν για πιο λόγο να υποχρεωθεί ο δήμος να πληρώνει το δείπνο της υπουργού, όταν τα έξοδα καλύπτονται από την Κυβέρνηση. Απάντηση δεν πήραν φυσικά, αλλά θα έπρεπε να ξέρουν ότι ο δήμαρχος είναι…large σε τέτοια θέματα. Βέβαια τα χρήματα είναι των δημοτών και όχι απ’ την τσέπη του, αλλά αν είναι να ευχαριστήσει υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ ο κ.Λαμπάκης είναι… κιμπάρης.

Όπως φαίνεται και στην απόφαση, για το δείπνο δεν επιλέχθηκε ένα οποιοδήποτε εστιατόριο, αλλά το… σικάτο “Ταβέρνα Αη Γιώργ” στη Νέα Μάκρη. Δεν θα μπορούσαν άλλωστε μια υπουργό… αριστερής Κιβέρνησης να την πάνε  όπου και όπου και σε καμιά απλή ταβέρνα. Εξάλλου επιλέγοντας το συγκεκριμένο εστιατόριο, μπορεί να ιναι λίγο ακριβό, αλλά τουλάχιστον  βοηθούν τον ιδιοκτήτη του να αυξήσει τα έσοδα του, μήπως και καταφέρει να μειώσει κάπως τις εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που χρωστάει στην Εφορία, αφού πριν λίγο καιρό το όνομα του ήταν στη λίστα που δόθηκε στη δημοσιότητα για τους μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου, με χρέη που ξεπερνούν συνολικά το 1,5 εκατ. ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ την απόφαση του έκτακτου Δ.Σ για το δείπνο των 1.000 ευρώ στην κ.Κονιόρδου.

ΕΞΟΔΑ ΔΕΙΠΝΟΥ ΣΕ ΚΟΝΙΟΡΔΟΥ

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*