Σοβαρός τραυματισμός παιδιού από μαρμάρινο παγκάκι στον Φάρο. Μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου οι γονείς

Σοβαρός τραυματισμός παιδιού από μαρμάρινο παγκάκι στον Φάρο. Μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου οι γονείς

Πολύ σοβαρός τραυματισμός ενός 13χρονου αγοριού στην Αλεξανδρούπολη, όταν χθες βράδυ έπεσε πάνω του κομμάτi από μαρμάρινο παγκάκι που αποκολλήθηκε στην περιοχή του Φάρου, κοντά στο συντριβάνι.

Το άτυχο παιδάκι μεταφέρθηκε άμεσα στο ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης, όπου διαγνώστηκε ότι υπέστη συντριπτικό κάταγμα στο μετατάρσιο και θα χρειστεί να υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις για την αποκατάσταση της υγείας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evros-news.gr, οι γονείς του παιδιού υπέβαλλαν μήνυση κατά παντός υπευθύνου για τον σοβαρό τραυματισμό και μάλιστα στο νοσοκομείο βρέθηκαν αστυνομικοί προκειμένου να πάρουν καταθέσεις από τους ίδιους αλλά και τον 13χρονο, για τις λεπτομέρειες του συμβάντος. Παράλληλα, την Δευτέρα θα εξεταστεί από ιατροδικαστή για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού.

Η μήνυση όπως επισημάναμε στρέφεται κατά παντός υπευθυνου, αφού τα συγκεκριμένα μαρμάρινα παγκάκια είναι σε άσχημη κατάσταση και εγκυμονούν κινδύνους για την σωματική ακεραιότητα όσων τα χρησιμοποιούν. Είναι ακόμα άγνωστο αν ανήκουν στηυν αρμοδιότητα του δήμου Αλεξανδρούπολης ή του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης (ΟΛΑ), μια και εκεί βρίσκεται και η γνωστή χερσαία ζώνη.

Όλα αυτά θα τα αποδείξει η έρευνα της αστυνομίας, ενώ οι γονείς που έχουν κάθε δίκιο να είναι έξαλλοι με τον ξαφνικό σοβαρό τραυματισμό του παιδιού τους, ζητούν την παραδειγματική τιμωρία των όποιων υπευθύνων.