Λαμπάκης: “Καλώς να έρθει να με στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ για δήμαρχο”

Λαμπάκης: “Καλώς να έρθει να με στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ για δήμαρχο”

Ανοιχτή πρόσκληση προς τον ΣΥΡΙΖΑ να τον στηρίξει για δήμαρχο Αλεξανδρούπολης στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019, απηύθυνε ο Βαγγέλης Λαμπάκης στη συνέντευξη που έδωσε στην ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, όπου επιτέθηκε έντονα στον Αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κωστή Χατζηδάκη, λέγοντας ότι τον… σιχαίνεται και ότι εκπροσωπεί συμφέροντα εταιρειών και επιχειρηματιών.

Ο κ.Λαμπάκης, απαντώντας σε ερώτηση των δύο κυριών δημοσιογράφων που παρουσιάζουν την εκπομπή “On Air” αν θα ήθελε να τον στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ, είπε: “Αν ερχόταν ο ΣΥΡΙΖΑ να με υποστηρίξει, καλώς να έρθει. Γιατί όχι. Δεν θα δεχθώ την στήριξη τους; Και απ’ τον ΣΥΡΙΖΑ και απ’ τη Ν.Δ και απ’ το Κίνημα Αλλαγής, όποιος θέλει να με στηρίξει να έρθει. Εγώ όμως δεν αλλάζω. Θα ‘ ρθει να με στηρίξει όπως είμαι”.

Όσο για το ενδεχόμενο να συναντηθεί σήμερα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη που θα βίσκεται για την παρέλαση στην Ορεστιάδα, ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης βρήκε αφορμή να επιτεθεί και πάλι στον Κωστή Χατζηδάκη, επισημαίνοντας ότι δεν παρακαλάει ούτε τον Μητσοτάκη, ούτε κανέναν. “Ο κ.Χατζηδάκης έκανε πολύ μεγάλο λάθος. Πολιτικό και ηθικό. Και θα το πληρώσει αυτό ο ίδιος, αλλά θα το πληρώσει και η Νέα Δημοκρατία.

Δεν πάω πουθενά και δεν παρακαλάω κανένα. Γιατί αν πάω κάπου να παρακαλέσω, είναι σαν να πηγαίνει το 56% του λαού που με ψήφισε από τον δήμο Αλεξανδρούπολης και να παρακαλάει. Εγώ θέλω να έχει ο λαός ψηλά το κεφάλι. Οκ.Μητσοτάκης δεν ζήησε να με συναντήσει και φυσικά ούτε εγώ θα πάω να τον συναντήσω”.

Μετά από όλα αυτά, μάλλον η Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Έβρου Ειρήνη Αλεξά και το μέλος της Νομαρχιακής, ο φίλος Σπύρος Δέδογλου, θα πρέπει να ετοιμάζουην την ΑΙΤΗΣΗ ΜΕΛΟΥΣ για να την υπογράψει ο Βαγγέλης Λαμπάκης. Άλλωστε είναι γνωστό ότι στα νιάτα του ως φοιτητής ανήκε στην Εξωκοινοβουλευτική Αριστερά.

Μην ξεχνάμε εξάλλου και τις αποθεωτικές δηλώσεις που κτά καιρούς έχει κάνει για τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα