Αλεξανδρούπολη: Ελληνικές σημαίες μοίραζε σήμερα η πανέμορφη Λοχίας που πέρυσι συγκίνησε το Πανελλήνιο

Αλεξανδρούπολη: Ελληνικές σημαίες μοίραζε σήμερα η πανέμορφη Λοχίας που πέρυσι συγκίνησε το Πανελλήνιο

Ελληνικές σημαίες κυρίως σε μικρά παιδιά, αποφάσισε να μοιράσει στην σημερινή παρέλαση η XII Μεραρχία Πεζικού στην Αλεξανδρούπολη και επέλεξε τέσσερις στρατιωτικούς. Ανάμεσα τους ήταν όνως και μια… παλιά γνώριμη, η πανέμορφη Λοχίας Βάσω Μπουμπουλούδη, η οποία πριν ένα χρόνο είχε συγκινήσει τους πάντες ανεβαίνοντας σε ιστό για να ξεμπερδέψει την ελληνική σημαία η οποία δεν μπορούσε να κυματίσει.

Η στρατιωτικός που έκανε περήφανους Εβρίτες, τους Θρακιώτες αλλά και όλους τους Έλληνες, με την πατριωτική της στάση τον Απρίλιο του 2017, όταν φεύγοντας από την υπηρεσία της και βλέποντας στον ιστό την ελλινική σημαία που βρίσκεται μπροστά στο ΚΑΠΗ της Αλεξανδρούπολης σκαρφάλωσε με κίνδυνο να τραυματιστεί και αφού την ξεμπέρδεψε για να κυματίζει όπως πρέπει τις απέδωσε τιμές, μητέρα και η ίδια ενός παιδιού, μοίραζε στην παρέλαση σημαίες μαζί με άλλους τρεις συναδέρφους της.

Να θυμίσουμε επίσης ότι για εκείνη την ενέργεια της που συγκίνησε τους πάντες, την τίμησαν τόσο οι Ένοπλες Δυνάμεις όσο και ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης, μετά την Θεία Λειτουργία που έγινε στο πλαίσιο του εορτασμού των ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ της Αλεξανδρούπολης. 

Δεν ξέρουμε ποιός αποφάσισε να είναι η Λοχίας Μπουμπουλούδη μεταξύ των τεσσάρων που θα μοίραζαν τις ελληνικές σημαίες, αλλά καλύτερη επιλογή δεν θα μπορούσε να γίνει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Την πανέμορφη Δεκανέα ΕΠΟΠ που ξεμπέρδεψε την ελληνική σημαία τίμησε ο Λαμπάκης

Οι φωτογραφίες από την παρέλαση είναι του ΓΙΑΝΝΗ ΝΑΛΜΠΑΝΤΗ από το radiomax.gr