Ορεστιάδα: Κατέθεσε στεφάνι και παρακολούθησε την παρέλαση ο Κυροάκος Μητσοτάκης

Ορεστιάδα: Κατέθεσε στεφάνι και παρακολούθησε την παρέλαση ο Κυροάκος Μητσοτάκης

Μήνυμα στήριξης στην ακριτική μας περιοχή, θέλησε να στείλει ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης με την συμβολική παρουσία του σήμερα στον Έβρο, όπου αφού παρακολούθησε την Δοξολογία στο Διδυμότειχο, στη συνέχεια κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο πεσόντων στην Ορεστιάδα και παρακολούθησε την παρέλαση.

Με τους δυο στρατιωτικούς μας να παραμένουν για 25η μέρα φυλακισμένοι στην Αδριανούπολη, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνεοδευόταν από τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Λευτέρη Αυγενάκη, τον βουλευτή Έβρου Τάσο Δημοσχάκη, τον βουλευτή Δράμας Δημήτρη Κυριαζίδη, ενώ στην παρέλαση εκτός του δημάρχου Βασίλη Μαυρίδη που τον υποδέχθηε, παρέστησαν ο Περιφερειάρχης Χρήστοςε Μέτιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Πέτροβιτς.

Ζωντανά: Παρέλαση στην ακριτική Ορεστιάδα στη σκιά της σύλληψης των δυο στρατιωτικών

Gepostet von news247.gr am Sonntag, 25. März 2018

Ο κ.Μητσοτάκης θα έχει συνάντηση και με τους γονείς του συλληφθέντα λοχία Δημήτρη Κούκλατζη, αλλά αυτό θα γίνει χωρίς την παρουσία δημοσιογράφων.

Σε μια κρίσιμη περίοδο για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε να βρεθεί στο Διδυμότειχο όπου πριν από λίγη ώρα παρέστη στην δοξολογία στον ιερό Ναό της Παναγίας Ελευθερώτριας. .

Πηγή: news247.gr